Zlatan Ibrahimovic Bio: Varhainen elämä, ura, vaimo ja nettovarallisuus

Huolimatta siitä, että Zlatan Ibrahimovic pidetään ylimielisenä, lapsellisena ja tietämättömänä, hänen saavutuksiaan jalkapallossa ei voida jättää huomiotta.

Kaiken kaikkiaan hän on voittanut urallaan 32 mestaruutta pelaten yhdeksässä eri joukkueessa. Mutta UCL:n loiston puute hänen ansioluettelossaan sattuu.

Zlatan on luonnollinen maalintekijä, sillä hän on tehnyt urallaan 564 maalia jalkapallouransa aikana. Hän on myös Ruotsin paras maalintekijä 62 maalillaan.

Vaikka Zlatan on 40-vuotias, hän on Seria A:n kolmanneksi nopein pelaaja. Hän noudattaa tiukasti ruokavaliotaan ja harjoittelee taekwondoa ylläpitääkseen kuntoaan.

Jalkapallossa yhden pelaajan nimi tulee ehdottomasti ensimmäisenä esiin, kun sana kiista tulee: Zlatan. Hänen urallaan ei ole ollut kiistoja.

Zlatan on perheenjäsen ja rakastaa viettää aikaa perheensä kanssa. Hän on naimisissa Helena Segerin kanssa ja hänellä on kaksi yhteistä lasta.

Tietoja
Nimi Zlatan Ibrahimovic
Syntymäpäivä strong> 3. lokakuuta 1981
Syntymäpaikka Malmö, Ruotsi
Lempinimi Ibra, Zlatanera
Ikä 40 vuotta vanha
Sukupuoli Mies
Uskonto Muslimi, bosnialainen
Kansallisuus Ruotsin
Etnisyys Tuntematon
> Horoskooppimerkki Vaaka
Ammatti Jalkapalloilija
Korkeus 6’5″ (1,95 m)
Paino 95 kg (209 lbs)
Kehomassaindeksi (BMI) 24,8
Rakennus Urheilullinen
Hiusten väri Musta
Silmien väri Musta
Tatuointi Kyllä
Isän nimi Sefik Ibrahimovic
Äidin nimi> Jurka Gravic
Sisarukset Sanela, Monika, Sapko (sisko), Violeta , Aleksader
Suhde Helena Seger (vaimo)
Lapset Maximilian, Vincent
Suositeltu Jalka Oikea
>Pelipaikka Hyökkääjä
Agentti Mino Raiola
Ammattidebyytti 1999
Nykyinen joukkue AC Milan
> Edellinen joukkue Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, Paris Saint Germain, Manchester United, LA Galaxy
FIFA 22 -luokitus 84 (kokonais)
> Palkka 187 000 puntaa viikossa
Nettoarvo 90 miljoonaa dollaria
Siirtomarkkina-arvo 5,00 milj. €
Kenkä Nike
Paidan numero 11
Sosiaalinen media Instagram, Twitter, Facebook
Tuote I Am Football, Bobblehead, Signed Game Worn Jersey
Viimeisin päivitys lokakuu, 2022

Zlatan Ibrahimovic | Kunto ja vartalon ulkonäkö
Vaikka hän on uransa myöhäisessä vaiheessa, hän paranee vain iän myötä. Tällä hetkellä Zlatan on Seria A:n kolmanneksi nopein pelaaja.

Hän noudattaa tiukkaa ruokavaliota ylläpitääkseen fyysistä kuntoaan. Urheilija ei pidä kuntosalilla työskentelystä. Zlatan kuitenkin harjoittelee taekwondoa voima- ja kuntoharjoitteluun.

GQ Italia Zlatanin mukaan jokainen ruoka punnitaan vaa’alla. Enimmäkseen hän syö valkoista lihaa, bresaola-lihaa ja tuoreita vihanneksia.

Jalkapalloilijalla on myös henkilökohtainen kokki ja hän haluaa pitää painonsa välillä 92-94 kg.

Ibrahimovic on yksi maailman pisimmistä jalkapalloilijoista ja on 1,75 metriä pitkä. Tällä hetkellä hän painaa 94 kg (207,43 paunaa).

Zlatan pitää hiuksistaan pitkinä ja pitää poninhäntähiustyylistään.

Tatuoinnit
Tykkää muut ammattilaisjalkapalloilijat, Zlatan näyttää olevan tatuointien fani. Ensinnäkin hän on tatuoinut sukunimensä arabiaksi oikean käsivartensa takapuolelle poikansa nimen viereen.

Samalla tavalla alaselkälleen hän on tatuoinut yleiset buddhalaiset “Five Deva Faces”.

Samaan tapaan hänen oikeaan olkavarteensa on toinen buddhalainen tatuointi, “Yant Prajao Khao Nirote”.

Lisäksi hän on tatuoinut rintakehään lauseen “Vain Jumala voi tuomita minut”. Lopuksi hänen selässään on jättiläinen tatuointi karjuvasta leijonasta.

Zlatan Ibrahimovic | Varhainen elämä
Zlatan Ibrahimovic syntyi 3. lokakuuta 1981 Malmössä, Ruotsissa. Hän syntyi muslimi-isälle Sefikille ja katoliselle äidille Jurka Gravicille. Hänen molemmat vanhempansa muuttivat Ruotsiin.

Pienenä Zlatan jumali brasilialaista Ronaldoa. Lisäksi hän aloitti jalkapallon pelaamisen 6-vuotiaana.

Vaikea lapsuus
Zlatanin vanhemmat erosivat hänen ollessaan vain kaksivuotias. Hän jatkoi asumista äitinsä luona sen jälkeen, kun tämä voitti hänen huoltajuutensa.

Jalkapalloilija kuitenkin mainitsee äitinsä ja uuden isäpuolensa kanssa asumisen tuskallisena kokemuksena. Mutta koska hänen äitinsä oli vaikea hoitaa 5 lasta, hänet lähetettiin asumaan isänsä luo 9-vuotiaana.

Koska isänsä talossa oli vähän ruokaa, Zlatan pysyi usein nälkäisenä, joten hän meni äitinsä luo päivälliselle.

Myöhemmin hän varttui pikkuvarkaaksi ja alkoi varastaa polkupyöriä ja kauppoja. Zlatan varttui myös joutuessaan tappeluihin lapsuudessaan. Kerran, 13-vuotiaana, hän joutui sairaalaan joukkuetoverinsa.

15-vuotiaana hän harkitsi myös jalkapallon lopettamista telakoiden työskentelyn vuoksi. Hänen managerinsa kuitenkin sai hänet pelaamaan jalkapalloa.

Zlatan Ibrahimovic | Ammattimainen kerhoura

Alku
Vuonna 1996 Ibrahimovic allekirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Malmö FF:n kanssa. Myöhemmin hän siirtyi seniorijoukkueeseen vuonna 1999. Kaiken kaikkiaan hän teki 18 maalia seuran 47 ottelussa.

22. maaliskuuta 2001 Zlatan teki sopimuksen Ajaxin kanssa 8,7 miljoonalla eurolla. Ensimmäisellä kaudellaan seurassa hän onnistuu voittamaan Eredivisie-tittelin.

Seuraavalla kaudella UCL-debyyttikaudellaan hän teki viisi maalia, jotka auttoivat seuraansa etenemään puolivälieriin.

Italia Calling
Vietettyään neljä kautta Ajaxissa hän teki sopimuksen Juventuksen kanssa. Ensimmäisellä kaudellaan hän teki 16 maalia, kun Juventus sijoittui liigan kärkeen.

Mutta kausi myöhemmin Juventus putosi Seria B:hen Calciopoli-skandaalin vuoksi. Tämän tapauksen vuoksi hän lähti Inter Milaniin.

Kausella 2006–2007 Zlatan teki joukkueen ennätyksen 15 maalia, kun taas Inter voitti Scudetton 97 pisteen ennätyksellä.

Myöhemmin, kaudella 2007, hän voitti Seria A:n vuoden jalkapalloilijan, teki 17 maalia ja voitti peräkkäin Seria A -mestaruuden.

Seuraavalla kaudella Zlatanista tuli Seria, A-joukkueen paras maalintekijä. ensimmäistä kertaa 25 maalilla. Samoin hän voitti vuoden peräkkäisen pelaajan ja hattutempun Seria A -tittelin.

Siirto Espanjaan
Zlatan Ibrahimovic teki sopimuksen Barcelonan kanssa 27. heinäkuuta 2009. 46 miljoonaa euroa. Hänet esiteltiin Camp Noussa 60 000 fanin edessä.

Vaikka Zlatan allekirjoitti alun perin 5 vuoden sopimuksen, hän pelasi vain yhden kauden Barcassa. Pääasiassa hänen ja valmentajan välisen kiistan vuoksi.

Kataloniajoukkueessa hän teki 21 maalia ennen siirtymistään lainaan AC Milaniin. Kausi myöhemmin hän liittyy italialaiseen joukkueeseen pysyvästi.

Kausella 2011–2012 hänestä tuli Seria A:n paras maalintekijä 28 maalilla. Hän ei kuitenkaan voinut auttaa Milania voittamaan peräkkäisen Seria A -mestaruutensa.

PSG
17. heinäkuuta 2012 Zlatan allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen PSG:n kanssa eurolla. 20 miljoonaa. Hänen 14 miljoonan euron vuosipalkkansa teki hänestä toiseksi parhaan jalkapalloilijan.

Koska uudet qatarilaiset omistajat allekirjoittivat hänet projektin perustajana, hän ei pettänyt heitä.

Zlatan auttoi. PSG voitti 12 mestaruutta, kun taas hän sijoittui liigan parhaaksi maalintekijäksi kolmella kaudella.

Hänen kaikkien aikojen maalia PSG:ssä olivat 156, jotka olivat korkeimmat, kunnes hänen entinen joukkuetoverinsa Edison Cavani rikkoi sen.

Siirry Valioliigaan
Zlatan Ibrahimovic teki sopimuksen Manchester Unitedin kanssa oltuaan vapaa agentti vuonna 2016. Myöhemmin hänestä tuli Valioliigan historian vanhin 15 maalia tehnyt pelaaja. .

Vaikka Zlatan allekirjoitti yhden vuoden jatkosopimuksen elokuussa 2017, hän irtisanoi sopimuksensa kuusi kuukautta myöhemmin liittyäkseen LA Galaxyyn.

Yksittäisellä MLS-kaudellaan hän rikkoi seuraennätys useimpien yhden runkosarjan aikana tehdyissä maaleissa 26 maalilla.

Palaa Itlayen
27. joulukuuta 2019 Zlatan palasi AC Milaniin kuuden kuukauden sopimukseksi jatkovaihtoehto.

Tehtyään maalin Callegaria vastaan 11. tammikuuta 2020 hän teki maalinteon maamerkin neljässä vuosikymmenessä. Samoin hän pelasi 100. ottelunsa 3-1-voitossa Parmaa vastaan.

Allekirjoitettuaan 1 vuoden jatkosopimuksen Zlatan teki maalin Milanossa 9 peräkkäisessä ottelussa kaudella 2020-21.

Samaan tapaan 22. huhtikuuta 2021 Zlatan saavutti 500 maalia 4-0-voitossa Crotonea vastaan.

Uratilastot
Joitakin hänen saavutuksiaan ja Kohokohdat:

 • Yksitoista kertaa Ballon d’Or -ehdokkuudet
 • Ballon d’Or sijoittui 4. sijalle vuonna 2013
 • Vastaanottaja FIFA Puskás -palkinnosta vuonna 2013
 • Vuoden Juventus-pelaaja kaudella 2004–2005
 • MLS:n paras maali vuonna 2020

Zlatan Ibrahimovic | Maajoukkueura

Zlatan on edustanut Ruotsin U-18- ja U-21-joukkuetta. Vaikka Zlatanilla oli oikeus pelata Ruotsissa, Bosniassa tai Kroatiassa, hän päätti pelata Ruotsissa.

31. tammikuuta 2001 hän debytoi 0-0-tasapelissä Färsaarta vastaan. Myöhemmin Zlatan nimettiin vuoden 2002 MM-kisoihin, joissa hän pelasi kahdessa ottelussa.

Zlaten auttoi Ruotsia selviytymään UEFA Euro 2004 -turnaukseen ja teki kolme maalia karsintaottelussa. Turnauksen aikana hänen takapotkunsa 1-1-tasapelissä Italiaa vastaan valittiin turnauksen parhaaksi maaliksi.

Vaikka hän oli yhteinen kolmanneksi paras maalintekijä vuoden 2006 MM-karsinnoissa kahdeksalla maalilla, hän epäonnistui maalinteossa turnauksessa.

Myöhemmin UEFA Euro 2012:ssa Zlatanin lentopallomaali Ranskaa vastaan voitti turnauksen parhaan maalin. Hänet valittiin Team of the Tournamentiin.

14. marraskuuta 2012 Zlatan teki neljä maalia 4-2-voitossa Englannista. Hänen viimeinen maalinsa, 35 jaardin polkupyöräpotku, voitti vuoden 2013 FIFA Puskas -palkinnon.

4. syyskuuta 2014 Ibrahimovic teki 50:nnen maajoukkueen maalein 2-0-voitossa Virosta, ja hänestä tuli maan paras maalintekijä. .

Vuonna 2016, kun Ruotsi poistui EM 2016:n ensimmäisestä kierroksella, hän ilmoitti vetäytyvänsä maajoukkueesta.

Kun Ruotsi saavutti paikkansa vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoissa, Zlatan ilmaisi haluavansa palata maajoukkueeseen.

Janne Andersson kuitenkin mainitsi, ettei häntä kutsuttaisi turnaukseen.

Paluun
Vuonna 2020 Zlatan vihjasi jälleen palaavansa Ruotsin maajoukkueeseen. Myöhemmin Andersson lensi Milanoon keskustelemaan asiasta.

Vuoden 2022 jalkapallon MM-karsinnoissa hänet nimettiin Ruotsin joukkueeseen, mikä teki paluun viiden vuoden tauon jälkeen. Sekä Kosovon että Georgian otteluissa hän antoi kummankin yhden syötön.

Zlatan Ibrahimovic | Henkilökohtainen elämä

Perhe
Zlatan Ibrahimovic meni naimisiin Helen Segarin kanssa vuonna 2005 Italiassa. Tällä hetkellä Helena työskentelee kiinteistönvälittäjänä Itlayssa.

Lisäksi hän on kuntosalin ystävä ja viettää vähintään tunnin päivittäin kehonsa ylläpitämiseen.

Zlatan ja Helena on mielenkiintoinen rakkaustarina. He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2002 parkkipaikalla, kun heidän autonsa törmäsi toisiinsa.

Koska Seger ei ollut hyvällä tuulella, hän huusi hänelle. Mutta Zlatania kiehtoi hänen tuleva vaimonsa. Myöhemmin he alkoivat seurustella.

Tähän mennessä heillä on kaksi lasta. Heidän ensimmäinen lapsensa Maximiliano syntyi vuonna 2006, kun taas toinen Vincent vuonna 2008.

Elämäntapa
Ibrahimovic ansaitsi omaisuuksia pelaamalla jalkapalloa, ja hän tekee myös hyvän sijoituksen siitä rahasta.

Zlatan näyttää pitävän kalliista asioista. Hänen yksityinen koneensa Cessna Citation Longitude maksaa 26 miljoonaa dollaria ja siinä on 12 nahkaistuinta. Samoin hänen Riva 100 Corsaro -jahtinsa maksaa 9 miljoonaa dollaria.

Zlatan osti myös Tukholman kirkon, josta hän maksoi 11 miljoonaa dollaria.

Yksi Zlatanin kuuluisimmista ostoista on Davenson saari. , Ruotsin 13. suurin saari.

Mutta sen hintaa ei ole vielä julkistettu. Viidensadan hehtaarin kiinteistössä on myös metsästysalue, jossa hän viettää aikaa intohimolleen metsästäen peuroja, villisikoja ja kalastusta.

Zlatan Ibrahimovic | Palkka ja bisnes
Ibrahimovic on AC Milanin joukkueen eniten tienaava. Hän ansaitsee 187 000 dollaria viikossa ja saa 7,2 miljoonaa dollaria vuodessa.

Lisäksi hänen uransa Manchester Unitedissa pelatessaan ovat huimat 35 miljoonaa dollaria.

ZLATAN IBRAHIMOVIC ARVIOITU NETTOARVO ON 190 MILJOONAA $.

Zlatan Ibrahimovic oli Nike Mercurialin virallinen urheilija. Tuona aikana hän oli valtavasti mukana brändin edistämisessä.

Mutta vuonna 2016, lanseerattuaan oman tuotemerkkinsä AZ Sportswear, hän ei ole ollut minkään yrityksen virallinen lähettiläs.

Myöhemmin, vuosina 2016–17, hän siirtyi Adidakseen urheiluvälineiden sponsoroinnin vuoksi. Mutta hän palasi Nike-kauteen myöhemmin.

Niken lisäksi Zlatan Gas mainosti Volvon, Vitamin Well -urheilujuomien, Microsoft Xboxin ja Nivean kaltaisia brändejä.

Puhumattakaan hän julkaisi omansa. dokumentti nimeltä Becoming Zlatan vuonna 2015. Dokumentissa näytteli useita hänen joukkuetovereitaan.

Liiketoiminta
Vuonna 2016 Ibrahimovic perusti oman tuotemerkin nimeltä AZ Sportswear. Hänen yrityksensä myy miesten, naisten ja lasten urheiluvaatteita. Hän teki yhteistyötä Petter Varnerin kanssa tehdäkseen urheilusta kaikkien ulottuville.

Lisäksi Zlatanilla on myös oma Andriod-peli nimeltä Zlatan Legends. Se on online-moninpeli, jossa on sekoitus kilpa-ajoa ja jalkapalloa.

Samoin vuonna 2019 Ibrahimovic osti 23,5 % ruotsalaisen jalkapalloseuran Hammarby IF:n osakkeista.

Hyväntekeväisyys
Ibrahimovic on työskennellyt useiden vuosien ajan YK:n maailman elintarvikeohjelman kanssa. Hän on edistänyt erilaisia kampanjoita, jotka ovat auttaneet lisäämään tietoisuutta ympäri maailmaa.

Yksi hänen tunnetuista kampanjoistaan on 805 miljoonaa nimeä, joihin hän tatuoi 50 nälkäisen henkilön nimet ennen pelejä.

Myöhemmin lehdistötilaisuudessa Zlatan mainitsi haluavansa tukea nälästä kärsiviä ihmisiä.

Vaikka hänen ruotsalainen joukkueensa ei päässyt vuoden 2014 MM-kisoihin, hän teki suuren eleen kansalliselle vammaiselleen. jalkapallojoukkue.

Zlatan lahjoitti 350 000 Ruotsin kruunua heidän lentoihinsa, hotelleihinsa ja asumiskustannuksiinsa.

Samaan tapaan äskettäisen Covid 19 -epidemian yhteydessä Itlayssa Zlatan järjesti varainkeruun terveyden vahvistamiseksi. tilat.

Zlatan Ibrahimovic | Kiistat
Urheilussa kiistat ovat yleisiä. Lapsuudesta lähtien Zlatan Ibrahimovic on ollut mukana monissa kiistoissa urallaan.

Vuonna 2004 Zlatan uhkasi murtaa Ajax-joukkuetoverinsa Van der Vaartin jalan, kun Vaart syytti häntä tahallisesta loukkaantumisesta kansainvälisessä ottelussa. ystävällinen.

Barcelona-aikanaan Zlatanin väitettiin heittäneen harjoituspakkauksen ympäri huonetta ja loukannut Guardiolaa.

Myöhemmin varapresidentti Carles Vikarrubi kertoi, että Zlatan uhkasi hakata. Guardiola julkisesti, jos häntä ei vapautettu.

Vuonna 2011 hänelle määrättiin kolmen ottelun pelikielto, koska hän löi Marco Rossia ottelun aikana. Samoin Zlatan sai vuonna 2012 kahden ottelun pelikiellon Saint Etiennen pelaaja Stephane Ruffierin potkimisesta.

Samalla tavoin vuonna 2013 hänen entinen joukkuetoverinsa Lucas Moura sanoi, että Zlatan loukkasi joukkuetovereitaan usein.

Ranskalainen media. yritys L’Equipe leimaa Ronaldon ja Ibrahimovicin ylimielisimmiksi jalkapalloilijoiksi ympäri maailmaa.

Lilleä vastaan pelatun Coupe de la Ligue -pelin jälkeen Zlatan kielsi joukkuetoveriaan olemaan puhumatta pomoksi ilmoittavan toimittajan kanssa, kun häneltä kysyttiin. syy.

Heinäkuussa 2019 Zlatan esitti kiistanalaisia huomautuksia MLS-pelin tasosta ja mainitsi Ferrarin Fiattien joukossa.

Myöhemmin marraskuussa 2019, ostaessaan osuuden Hammarbysta, kilpailijat hänen lapsuusklubinsa, hänen patsaansa vandalisoitiin Malmön fanien toimesta.

Äskettäin, vuonna 2021, Zlatan joutui arvostelun kohteeksi Lebron Jamesille ja muille pelaajille heidän sosiaaliseen ja poliittiseen aktiivisuuteensa liittyvistä kommenteistaan.

Sosiaalisen median läsnäolo
Tällä hetkellä Zlatan Ibrahimovicilla on Instagram, Twitter ja Facebook kahva. Vaikka Zlatanilla on yli 87 miljoonaa seuraajaa näissä kahvoissa, hän ei pidä itseään aktiivisena sosiaalisen median kaverina.

Lisäksi Zlatan mainitsee, ettei hän elä sosiaalisen median elämää.

Treviaat

 • Zlatanilla on musta vyö taekwondossa. Lapsuudessaan hän kävi Malmön taekwondo-kerhossa. Lisäksi hän voi potkaista 7 jalkaa 6 tuumaa taivaalle.
 • Zlatan on ainoa jalkapalloilija, joka on tehnyt Mestarien liigan maaleja kuudelle eri seuralle.
 • Termi “Zlatanille” named on lisätty ruotsinkieliseen sanakirjaan, mikä tarkoittaa dominoida.
 • Vuonna 2011 hän julkaisi kirjan Olen Zlatan Ibrahimovic kertoakseen tarinansa jatkuvasti.
 • Vuonna 2014 hän julkaisi kirjan, Olen Zlatan Ibrahimovic. antoi kaikille PSG-joukkuetoverilleen lahjaksi ilmaisen X-boxin.
 • PSG-loitsunsa aikana Zlatan kielsi pelaajia kantamasta omia laukkujaan pyytäen työntekijöitä tekemään tätä työtä. Myöhemmin hän korotti heidän palkkaansa.
 • Ranskassa, Doddy’s-kahvilassa, on Zlatanin mukaan nimetty hampurilainen, joka tunnetaan nimellä “Le Zlatan”.
 • Zlatan on voittanut Ruotsin jalkapalloilijan. vuoden ennätys 12 kertaa. Lisäksi hän voitti 10 peräkkäistä voittoa vuosina 2007–2016.
 • Hänen agenttinsa on Mina Raiola.
 • Zlatan on voittanut joukkuepokaalin jokaisessa pelaamassaan seurassa paitsi LA Galaxyssa.

Zlatan Ibrahimovic | Usein kysytyt kysymykset
Kuinka monessa seurassa Ibrahimovic on pelannut?
Debyyttinsä jälkeen Zlatan on aina ollut yksi Euroopan parhaista hyökkääjistä. Kaiken kaikkiaan hän on pelannut yhdeksässä seurassa uransa aikana.

Lisäksi Zlatan jatkoi aina maalintekomuotoaan jokaisessa pelaamassaan seurassa. Hän on tehnyt 502 maalia seurauran 833 ottelussa.

>

Onko Zlatan Ibrahimovic loukkaantunut?
Kyllä, pelaaja on kärsinyt akilliesjänteen vamman, joka pitää hänet poissa jalkapallokentältä jonkin aikaa.