Arturo Vidalin nettovarallisuus, palkka, Arturo Vidalin nettovarallisuus, palkka, sopimus, talo, autot, ikä, tilastot, viimeisimmät uutiset

Arturo Erasmo Vidal Pardo syntyi soturiksi, ja taisteluhenki on hänen veressä. Tämä näkyy kaikissa saavutuksissa, joita hän oli saavuttanut jalkapallo-elämässään. Hän on mies, joka on aina taistellut, ja onnistumisen nälkänsä ansiosta hän onnistui löytämään hyvän aseman jalkapallossa. Mutta ensin tarkastellaan Arturo Vidalin nettovarallisuutta ja sitä, kuinka hän saavutti tällaisen menestyksen. Hän on kokenut vaikeita seikkailuja sekä tosielämässä että jalkapallossa. Tehtyään vaikutuksen Colo-Colo-paidassa hän liittyi Bayer Leverkuseniin ja pelasi 117 peliä Saksan joukkueessa. Juventus suostui epäilemättä maksamaan välittömästi koko siirtomaksun, koska hän oli erinomainen. Hän on tällä hetkellä Inter Milan -pelaaja.

Profiilin yhteenveto
Koko nimi Arturo Erasmo Vidal Pardo
Sukupuoli Mies
Syntymäaika 22. toukokuuta 1987
Ikä 35 v. 2022
Horoskooppimerkki Kaksoset
Syntymäpaikka San Joaquin, Santiago, Chile
Nykyinen asuinpaikka Milano, Italia
Kansallisuus Chilen etnisyys Musta
Uskonto Kristinusko
Korkeus jalkaa 5’11”
Korkeus senttiä 180 Paino kilogrammoina 75
Paino kiloina 170
Hiusten väri Tummanruskea
Silmien väri Tummanruskea
Seksuaalinen suuntautuneisuus Suora
Siviilisääty
Naimisissa
Aviopuoliso Maria Teresa Matus
Isä Erasmo Vidal
> Äiti Jacqueli ne Pardo
Sisarukset Ambar, Sandrino, Victoria
Ammatti Ammattijalkapalloilija
Joukkue Inter Milan
>Sijainti Keskikenttäpelaaja
Networth 17 miljoonaa dollaria
Sosiaalinen media Instagram, Twitter, Facebook

Arturo Vidalin ikä ja pituus Hän syntyi 22. toukokuuta 1987 San Joaquinissa, Santiagossa, Chilessä. Hän on 35-vuotias vuonna 2022. Hän seisoo 5’11” eli 180 cm:n korkeudella. Hän debytoi Colon kanssa vuonna 2005.

Arturo Vidalin ura
FC Internazionalen Arturo Vidal ja UC Sampdorian Abdelhamid Sabiri Serie A -ottelussa Stadio Giuseppe Meazzalla 22.5.2022 Milanossa, Italiassa. Kuva: Emilio Andreoli Lähde: Getty Images Chilen maajoukkueen ja italialaisen Inter Milanin keskikenttäpelaaja Arturo Erasmo Vidal Pardo syntyi Chilessä 22. toukokuuta 1987. Hänen uransa alkoi Colo-Colosta, jonka jälkeen hän siirtyi vuonna 2007 Bayer Leverkuseniin, jossa hän pelasi neljä kautta, kunnes siirtyi italialaiseen Juventukseen. Hän palasi Saksaan vuonna 2015 liittyessään Bayern Müncheniin, nykyiseen Bundesliigan mestariin, voitettuaan neljä peräkkäistä Serie A:n mestaruutta ja päässyt Mestarien liigan finaaliin. Hän on ollut Chilen maajoukkueen jäsen vuodesta 2007, ja hänet valittiin ottelun mieheksi vuoden 2015 Copa América -finaalissa Argentiinaa vastaan. Tässä pelissä Chile ansaitsi kaikkien aikojen ensimmäisen Copa América -pokaalinsa.

Arturo Vidalin tilastot
Hän on pelannut 555 ottelussa, joissa hän on tehnyt tilastojen mukaan 104 maalia ja 75 syöttöä. . Mutta tärkeintä hänelle on maalintekohalu. Hän pelasi Bayern Münchenissä 124 kertaa, teki 22 maalia ja antoi 18 syöttöä. Hän on taitava lisäämään rangaistusalueella ja haluaa voimakkaasti tehdä maaleja. Juventuksen 171 ottelussa hän on tehnyt 48 maalia ja antanut 25 syöttöä. Hän pelasi 41 ottelua Inter Milanissa ja teki siinä neljä maalia ja antoi kuusi syöttöä.

Kenen kanssa Arturo Vidal seurustelee?
Kuka on Arturo Vidan vaimo? Arturo Vidal ja upea Sonia Isaza ovat seurustelleet jo jonkin aikaa. He alkoivat seurustella vuonna 2018, kun Arturo oli vielä naimisissa Maria Teresa Matuksen kanssa. Arturo ja Maria olivat naimisissa kymmenen vuotta ennen kuin päättivät lopettaa avioliittonsa vuonna 2019. Mutta näyttää siltä, että Sonian ja Vidalin suhde sai merkittävän käänteen. Arturon ja Sonian uskottiin eronneen vuonna 2020. He onnistuivat kuitenkin voittamaan suhteensa vaikeudet. Miljoonien fanien ansiosta Sonia on yksi maailman tunnetuimmista fitnessmalleista. Sonia nousi välittömästi Instagramissa tunnetuksi nimellä @niaisazaoficial, joka rohkaisi naisia “ottamaan riskin” ja pääsemään kuntoon.

Arturo Vidalin sopimus
35-vuotias Turkkilainen joukkue antaa Nerazzurrille vapaan liikkeen, jos se vastaa hänen palkkaansa. Galatasaray haluaa allekirjoittaa hänet, ja hän on valmis jättämään Interin yhteisesti sovitun sopimuksen irtisanomisen ja irtisanomispaketin jälkeen.

Arturo Vidalin palkka
Mikä on Arturo Vidalin vuosipalkka palkkaa? Puolustavana, hyökkäävänä ja keskikenttäpelaajana FC Internazionale Milanissa hän tienaa 106 000 dollaria viikoittain ja 5,5 miljoonaa dollaria vuodessa. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy 30. kesäkuuta 2022.

Arturo Vidalin saavutukset

 • Colo-Colo
 • 3 Chilen Primeraa Divisioonan mestaruus

Juventus

 • 4 Serie A -mestaruutta
 • 1 Coppa Italia -mestaruus
 • 2 Supercoppa Italiana -voittoa

Bayern München

 • 3 Bundesliigan mestaruutta
 • 1 DFB- Pokal-laatta
 • 2 DFL-Supercup-titteliä

Barcelona

 • 1 La Liga -mestaruus
 • 1 Supercopa de Espana -titteli

kansainvälinen taso

 • 2015 Copa America -titteli
 • 2016 Copa America Centenario -titteli

Henkilökohtaiset saavutukset

 • 2011 paras chileläinen pelaaja ulkomailla
 • 2012-13 Juventuksen vuoden pelaaja
 • Kaksi kertaa Serie A:n vuoden joukkue
 • Kolme kertaa turnauksen Copa America -joukkue
 • 2016 Chilen vuoden jalkapalloilija
 • li>

Arturo Vidal talo ja autot
Chilen jalkapalloilijan talo sijaitsee lähellä Como-järveä North. Inter Milanin keskikenttäpelaaja Arturo Vidal tunnetaan juhlivasta elämäntyylistään ja rakkaudestaan urheiluautoihin. Chileläinen pelaaja on aiheuttanut ongelmia. Video, jossa hän oli erittäin päihtynyt ja melkein putoaa Ferraristaan, sai hänestä valtavan suosion.

Arturo Vidalin viimeisimmät uutiset
Galatasaray on kuulemma osallistunut rekrytointikilpailuun Chilen urheiluverkoston ADN Deportesin mukaan Inter-keskikenttäpelaaja Arturo Vidal on valmis antamaan hänelle tarjouksen, joka sisältää hänen nyt tekemänsä palkan. Turkkilaiset raskassarjat ovat valmiita tekemään 35-vuotiaalle miehelle kovan taloudellisen tarjouksen voittaakseen hänet. Vidalin hankkimisesta kiinnostuneita joukkueita ovat Flamengo, Boca Juniors, Inter Miami ja Galatasaray.

Arturo Vidalin Instagram ja Twitter
Kuten monet jalkapalloilijat, myös keskikentän maestro on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tilillään (@kingarturo23oficial) on noin 17,3 miljoonaa seuraajaa ja hänen Twitter-tilillään (@kingarturo23) yli 4,7 miljoonaa seuraajaa 5. heinäkuuta 2022.

Arturo Vidalin nettovarallisuus
Keskikenttäpelaaja on yksi tämän ajan tunnetuimmista chileläisistä jalkapalloilijoista. Hän pelaa tällä hetkellä FC Barcelonassa pelattuaan aiemmin urallaan Juventuksessa ja Bayern Münchenissä. Hänen nettovarallisuutensa asettaa hänet aikansa kalleimpien ja parhaiten palkattujen jalkapalloilijoiden joukkoon Chilestä. Hän on osallistunut useisiin maansa suuriin urheilutapahtumiin. Arturo Vidalin nettovarallisuus vuonna 2022 on 17 miljoonaa dollaria huolimatta hänen korkean ikänsä aiheuttamasta markkina-arvon laskusta. Siirtyessään Barcelonasta Interiin ilmaisella siirrolla hänen markkina-arvonsa on noussut 12,3 miljoonaan dollariin. Sportsbrief.com julkaisi äskettäin Nemanja Maticista. Serbialainen ammattilaisjalkapalloilija liittyi AS Romaan puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi kaudeksi 2022/23 ilmaisella siirrolla. Hänen aggressiivinen taktiikkansa, älykkyytensä ja näkemyksensä ovat tehneet hänestä mahtavan vastustajan kentällä. Lisäksi Matic on pelannut kahdessa maailman rikkaimmassa joukkueessa, Chelseassa ja Manchester Unitedissa. Joten saat lisätietoja Nemanja Maticista seuraamalla yllä olevaa linkkiä