Ronaldo De Assis Moreira (Ronaldinho) brasilialainen jalkapalloilija

Useemmin Ronaldinhona tunnettu Ronaldo De Assis Moriera on epäilemättä yksi luonnostaan lahjakkaimmista pelaajista, joka on koskaan pelannut jalkapalloa, ja parhaimmillaan hän oli toisinaan pelikelvoton.

Vaikka näyttää siltä, että jos hänen parhaat päivänsä ovat takana, sillä hänellä on todella vaikeuksia saada takaisin Barcelona-aikanaan osoittamaansa poikkeuksellista muotoa, hänen viime aikoina pelaamistaan katsominen saa minut välillä hieman vihaiseksi, koska minusta tuntuu, ettei minulla ole enää halua esiintyä. hän pelaa ikään kuin hänellä ei olisi mitään todistettavaa.

AC Milanin väreissä, ainoa kerta, kun näin Ronaldinhon näyttävän välähdyksiä Barcelonassa osoittamastaan loistosta, oli juuri johtavissa peleissä. aina vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoihin asti, josta hänet jätettiin oikeudenmukaisuuden vuoksi melko kiistanalaisen ulkopuolelle. Muistan ensimmäisen ottelun Manchester Unitedia vastaan UEFA:n Mestarien liigan pudotuspeleissä, jossa hän teki kaiken, mitä vakava jalkapalloilija tekee; merkitsi, juoksi avaruuteen ja pelaa hänen kykyjensä mukaisella tasolla.

Kun katson häntä toisinaan viime peleissä, kuten UEFA:n Mestarien liigan yhden lohkovaiheen ottelussa Real Madridia vastaan, hän osoitti puutetta kiinnostaa ja tuskin juoksi ollenkaan. Kun pallo tuli hänen käsiinsä vasta sitten, hän meni asiaan, mutta muuten hän todella näytti siltä, ettei hän välittäisi ollenkaan, melko pettymys hänen kaltaiselleni vakavalle fanille. Usein jopa kuulen englanninkielisten kommentaattorien kehottavan häntä sanomaan esimerkiksi “Sinulla on kyky, me kaikki tiedämme sen, käytä sitä nyt”.

Kuitenkin hänen parhaansa mukaan ja mahdollisuuksien mukaan Mielestäni ei ole parempaa pelaajaa kuin Ronaldinho, joka pelaa tällä hetkellä jalkapalloa, eivätkä edes Lionel Messin tai Cristiano Ronaldon kaltaiset pelaajat pääse lähelle Ronaldinhoa parhaimmillaan. Meille vakaville jalkapallon ystäville ja Ronaldinhon faneille on todella surullista tyytyä muistoihin, joita meillä on jostakin, joka on edelleen aktiivinen pelissä ja joutuu katsomaan taaksepäin hänen aikaisempia suorituksiaan saadakseen mitään iloa irti kyvystä, jonka tiedämme hänellä olevan. runsaasti.