Parhaat faktat Rafael van der Vaartista

Parhaat faktat Rafael van der Vaartista kertovat yhdestä Hollannin jalkapallon historian teknisestä ja älykkäästä keskikenttäpelaajasta. Olemme melko varmoja, että lopulta nautit tästä artikkelista.

Rafael Ferdinand Van der Vaart syntyi 11. helmikuuta 1983 Heemskerkissä, Alankomaissa. Hollantilainen keskikenttäpelaaja voitti palkinnon Ajaxissa, mutta hänellä ei ollut vakautta pelata seurassa uransa aikana. Hän epäonnistui aikanaan Real Madridissa, kun taas hänen loukkaantumisensa Tottenham Hotspurissa olivat ärsyttäviä.

Vuonna 2015 hän lähti Real Betikseen hämmästyttävällä siirrolla, ja lumoavan kauden jälkeen hän lähti Tanskaan, Keski-Jylland. Päivänä, jolloin Rafael van der Vaart esiteltiin yleisölle uutena Real Betis -pelaajana, sadat ihmiset menivät lentokentälle tervehtimään häntä. Samaan aikaan tuhannet ihmiset menivät stadionille ja odottivat näkevänsä entisen Ajaxin, Real Madridin ja Hampurin pelaajan vihreävalkoisessa sarjassaan.

Stadionilta poistuttuaan fanit kertoivat toimittajille heidän ilonsa ja riemunsa van der Vaartin kommenttien jälkeen; Rafael oli kertonut heille, että hän oli tullut tänne voittamaan liigan ja myös Mestarien liigan! Kansainvälisellä tasolla Rafael van der Vaart teki 25 maalia 109 maaottelussa ja hänellä oli keskeinen rooli vuoden 2010 MM-toisen tittelin saavuttamisessa.
Seuraavassa mainitaan yksityiskohtaisesti Rafael van der Vaartin nettovarallisuus. , tilastot ja muut kohdat. Tänään haluamme puhua tärkeimmistä faktoista Rafael van der Vaartista ja kertoa sinulle erityisiä faktoja tästä entisestä tähdestä.

Suosituimmat faktat Rafael van der Vaartista, jotka sinun kannattaa ehkä tietää
Rafael van der Vaart on 38-vuotias entinen tähti, joka pelasi Alankomaiden maajoukkueessa, Ajaxissa, Hamburger SV:ssä, Real Madridissa, Tottenhamissa, Betisissa, Esbjerg fB:ssä ja Midtjyllandissa.

Hänet tunnetaan nimellä yksi kaikkien aikojen parhaista hollantilaisista keskikenttäpelaajista, joten tässä artikkelin osassa haluamme tarkastella Van der Vaartin seikkailua ja tarinaa uudesta näkökulmasta. Löydämme kaiken, mitä haluat tietää Rafael van der Vaartin henkilökohtaisesta elämästä, ja seuraavissa osissa käymme läpi tärkeimmät faktat Rafael van der Vaartista.

 • Koko nimi: Rafael Ferdinand van der Vaart
 • Syntymäaika ja -paikka: 11. helmikuuta 1983 Heemskerkissä, Alankomaissa
  Rafael van der Vaart ikä: 38
 • Pituus ja paino: Rafael van der Vaart pituus on 1,76 m ja painaa 74 kg
 • Perheenjäsenet: Ramon Van der Vaart (isä), Lolita van der Vaart (äiti), Fernando van der Vaart (sisarukset), Damian Rafael van der Vaart, (poika), Jesslynn van der Vaart (tytär)
 • Siviilisääty: Parisuhteessa
 • Tyttöystävä: Estavana Polman
 • Entinen vaimo: Sylvie Meis
 • Rafael van der Vaart Lapset: Damian ja Jesslynn
 • Nykyinen joukkue: Eläkkeellä
 • Paidan numero: #23 Real Madrid ja Ajax #10 Tottenham Hotspur/ #23 Hollanti
 • Lempinimi: “Rafi” ja “VdV”
 • Asema: Keskikenttäpelaaja
 • Horoskooppimerkki: Vesimies

Rafael van der Vaartin syntymäpäivä, horoskooppi ja kansallisuus
Rafael van der Vaart syntyi 11. helmikuuta 1983 Heemskerkissä, Alankomaissa. Rafael van der Vaartin kansalaisuus on hollantilainen.

Rafael van der Vaartin horoskooppimerkki on Vesimies. Vesimiehestä syntyneet ihmiset ovat ujoja ja hiljaisia, mutta toisaalta he voivat olla omalaatuisia ja energisiä. Molemmissa tapauksissa he ovat kuitenkin syvällisiä ajattelijoita ja erittäin älykkäitä ihmisiä, jotka rakastavat muiden auttamista. He pystyvät näkemään ilman ennakkoluuloja molemmin puolin, mikä tekee heistä ihmisiä, jotka voivat helposti ratkaista ongelmia.
Vaikka he voivat sopeutua helposti ympäröivään energiaan, Vesimies-syntyneillä on syvä tarve olla jonkin aikaa yksin ja pois kaikesta, jotta voima palautettaisiin. Vesimies-merkin alla syntyneet ihmiset katsovat maailmaa paikkana, joka on täynnä mahdollisuuksia.
Tunnetuimpia helmikuun 11. päivänä (Rafael van der Vaartin syntymäpäivä) syntyneitä henkilöitä ovat Jennifer Aniston, Taylor Lautner, Thomas Edison ja Natalie Dormer.

Rafael van der Vaart Vanhemmat ja lapsuus
Rafael van der Vaart syntyi 17. helmikuuta 1983 Heemskerkissä, Alankomaissa. Van der Vaart syntyi hollantilaisille vanhemmille ja hän toimi hollantilaisena pelaajana vuosia. Ramon ja Lolita Van der Vaart (Rafael van der Vaartin vanhemmat) tukivat aina poikaansa ja yrittivät olla Rafaelin rinnalla.

Rafael van der Vaartin lapsuuden unelma on aina ollut päästä jalkapalloilijaksi ja tämä unelma vihdoin toteutui. Van der Vaart ei ollut lapsi, jota oli siunattu monilla mahdollisuuksilla. Hän syntyi pienessä Hollannin kaupungissa nimeltä Heemskerk, jonka väkiluku on pienempi kuin Stamford Bridgen kapasiteetti, hollantilaiselle isälle ja espanjalaiselle siirtolaisäidille Cadizista. Van der Vaart ilmeisesti kasvoi kaupungin asuntovaunupuistossa ja eli joidenkin mielestä “mustalaista elämäntapaa”.

Nuori hollantilainen tiesi, että tämä elämäntapa poikkesi hieman kaikista muista hänen tuntemistaan. , mutta se ei koskaan häirinnyt häntä. Hän ei tiennyt muuta; tämä oli kaikki mitä hän tiesi. Rafael van der Vaart pelkäsi pienenä lapsena, että Sinterklaas ohittaisi karavaanileirin, jossa entinen jalkapalloilija asui.

Van der Vaart käytti pelkoa perustana Sinterklaasin kirjalle, jonka hän kirjoitti elintarvikevalmistajalle: “Se oli muuten aina hyvää. Muistan, että Sinterklaas-illan lopussa heräsi aina kysymys, haluanko saada jotain irti aitasta ja sitten siellä oli tietysti se suurin lahja; usein se oli polkupyörä.

Hän jopa puhui siitä myöhemmin elämässään ja totesi: ”Sillä tavalla perheeni asui. Isäni syntyi siellä ja se on elämäntapa. Ehkä se ei ole normaalia elämäntapaa, mutta olen aina pitänyt siitä. Olen aina pitänyt jalkapallon pelaamisesta kaduilla. Rafael van der Vaart on aina ollut yksi niistä ihmisistä, joilla oli kykyä saavuttaa tavoitteensa, ja siksi Rafael van der Vaartin lapsuus oli kulunut ahkerassa työssä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Rafael van der Vaartin tyttöystävä, henkilökohtainen elämä ja siviilisääty
Rafael van der Vaartin uran lisäksi keskustelemme myös Rafael van der Vaartin lapsista ja perheestä. Rafael van der Vaart seurustelee tällä hetkellä Estavana Polmanilla. Pari aloitti seurustelun vuonna 2016 ja ovat olleet yhdessä noin 5 vuotta ja 27 päivää.
Vuodesta 2021 lähtien Rafael van der Vaartin tyttöystävä on Estavana Polman. He alkoivat seurustella joskus vuonna 2016. Hän on Vesimies ja hän on leijona. Estavana Polman on 28-vuotias ja Rafael 38-vuotias. Rafael van der Vaartilla oli vähintään 4 suhdetta ennen tätä. Hän ei ole ollut aiemmin kihloissa.

Rafael van der Vaart ja Estavana Polman ovat seurustelleet noin 5 vuotta ja 27 päivää. Kuten useimmat julkkikset, Rafael van der Vaart yrittää pitää henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä yksityisenä. Rafael van der Vaart oli aiemmin naimisissa Sylvie Meisin kanssa. Itse asiassa Rafael van der Vaart on ollut suhteissa Sabia Boulahrouzin (2013–2015) ja Silvie Meisin kanssa.

Rafael van der Vaartin ura
Seuraa parhaita faktoja aiheesta Rafael van der Vaart, hyvä prosenttiosuus haluat jatkaa artikkelin loppua, joten aiomme tuoda esiin uuden aiheen. Rafael van der Vaart syntyi 11. helmikuuta 1983 Heemskerkissä, Alankomaissa.

Rafael van der Vaartin ura ennen Ajaxia ei ollut kovin erikoinen. Van der Vaartista tuli yksi Ajaxin tähdistä ja yksi Hollannin suosituimmista pelaajista. Hänestä tehtiin joukkueen kapteeni kaudella 2004-2005, ja hän pelasi yhteensä 156 ottelua seurassa tehden 63 maalia ja 26 syöttöä. Hänestä tuli jälleen Hollannin mestari Ajaxin kanssa kaudella 2003–2004 ja hän voitti myös Hollannin Super Cupin.

Hän muutti Bundesliiga-joukkueeseen Hamburger SV:hen heinäkuussa 2005 loukkaantumisen ja Ajaxin heikon suorituksen vuoksi. Hän päätti debyyttikautensa seurassa parhaana maalintekijänä, kun seura sijoittui kolmanneksi Saksan liigassa ja voitti 2005 UEFA Intertoto Cupin. Ei ole epäilystäkään siitä, että van der Vaartin ensimmäinen vierailu Hamburgerissa oli menestys. Hän liittyi Real Madridiin vuonna 2008 erittäin menestyksekkään jakson jälkeen 15 miljoonalla eurolla.

Mutta hänen toinen kautensa Hamburgerissa vuonna 2012 ei ollut kovin menestyksekäs. Huolimatta lupaavasta ensimmäisestä kaudesta paluunsa jälkeen, kun Hamburger menetti Euroopan kiintiön hyvin pienellä marginaalilla, edellytykset erilliselle oli asetettu; Varsinkin sen jälkeen, kun hänen entisen vaimonsa Sylvian kanssa käytiin uudenvuodenaattona perheriita, jonka seurauksena hollantilainen keskikenttäpelaaja löi hänet ja erosi myöhemmin.

Tämä tarina saattaa tuntua tekosyyltä, mutta tämän tapauksen jälkeen , kauden 2013/14 toisella puoliskolla hänen suorituskykynsä heikkeni huomattavasti; Nolla maalia ja vain kolme syöttöä! Huolimatta siitä, että Rafael sai takaisin rakkautensa entisen vaimonsa läheiseen ystävään, Khalid Boulahrouzin samaan ex-vaimoon, Rafael ei koskaan löytänyt entistä muotoaan.

Hampurilaisen nuori ja motivoitunut nuori mies, Hakan Calhanoglu, on ryöstänyt häneltä kaiken että van der Vaart oli hyvä; Vapaapotkuja, syöttöjä, pelintekoa jne. Ongelmana oli, että molemmat pelasivat täsmälleen hyökkääjän taka-asennossa ja lahjakas Hakan Calhanoglu meni laitahyökkääjäksi.

Tulos oli parempi. ja hyväksyttävämpi näyttö. van der Vaart jatkoi rakkauttaan Hampurin kaupunkiin ja ilmoitti mahdollisuuksiensa mukaan, ettei hän koskaan lähtisi kaupungista. Hänen paluunsa vuonna 2012 toi paljon jännitystä takaisin seuralle ja faneille, mutta on reilua sanoa, että siirto ei lopulta toiminut.

Asiat menivät niin huonoksi, että kuuluisa hollantilainen keskikenttäpelaaja Kicker valitsi hänet Bundesliigan pettymystetyimmäksi pelaajaksi. Huolimatta yllä olevan kaltaisista kommenteista Van der Vaart on aina sanonut, että hän haluaisi lopettaa jalkapallonsa Andalusiassa, erityisesti Cadizissa, joka on lähellä hänen esi-isiensä kaupunkia Chicalana.

10. elokuuta Van der Vaart liittyi Midtjyllandiin kahden vuoden sopimuksella. 28. elokuuta Van der Vaart debytoi Superliigassa. 10. elokuuta Van der Vaart liittyi Midtjyllandiin kaksivuotisella sopimuksella. 28. elokuuta Van der Vaart debytoi Superliigassa ja sen jälkeen 4. elokuuta 2018 julkistettiin, että Van der Vaart oli allekirjoittanut yhden vuoden sopimuksen Tanskan superliigaseuran Esbjerg fB:n kanssa. Lopulta 4. marraskuuta 2018 Van der Vaart, joka kamppaili toistuvien vammojen kanssa, ilmoitti lopettavansa ammattilaisjalkapalloilun välittömästi.

Rafael van der Vaartin uralla kansallisella tasolla vuosina 2001–2013 hän pelasi Hollannin maajoukkueessa yhtenä pääpelaajista ja loistavilla teknisillä ominaisuuksillaan hänestä tuli arvokas pelaaja. Hän pelasi yhteensä 109 peliä Alankomaissa ja teki yhteensä 25 maalia.

Rafael van der Vaartin uskonto
Rafael van der Vaartin uskonto tärkeimmistä faktoista Rafaelista van der Vaart artikkeli, kuten useimmat hollantilaiset, hän on kristitty. Vuonna 2019 Statistics Netherlands, valtion instituutti, joka kerää tilastotietoja Alankomaista, havaitsi, että 50,1 % aikuisväestöstä ei ilmoittanut olevansa uskonnollinen.

Kristityt muodostivat 43,8 % koko väestöstä; uskontokuntien mukaan katolisuus oli 23,7 %, Alankomaiden protestanttisen kirkon jäseniä oli 15,5 % ja muiden kristillisten kirkkokuntien jäseniä 4,6 %. Islamin osuus koko väestöstä oli 4,9 %, hindulaisuuden 0,6 %, buddhalaisuuden 0,4 % ja juutalaisuuden 0,1 %.

Rafael van der Vaartin palkka, nettovarallisuus ja markkina-arvo
Rafael van der Vaartin palkkaan liittyen hän ansaitsi 4 miljoonaa euroa vuodessa. Hänen palkkansa Real Madridissa oli paljon enemmän kuin tämä maksu.

Rafael van der Vaartin nettovarallisuus on noin 22 miljoonaa euroa. Hän ansaitsi 22 miljoonan euron omaisuutensa Ajaxissa, Hamburger SV:ssä, Tottenhamissa, Betisissa, Midtjyllandissa, Esbjerg fB:ssä ja Alankomaiden maajoukkueessa.

Nyt Rafael van der Vaartin koko nettovarallisuus on noin 22 miljoonaa euroa ja hänellä on myös vuosipalkka 4 miljoonaa euroa. Loppujen lopuksi Rafael van der Vaartin markkina-arvosta voidaan sanoa, että hän on vetäytynyt jalkapallosta, mutta hänen korkein markkina-arvonsa oli vuonna 2008 arvoltaan 24 miljoonaa euroa.

Rafael van der Vaart Transfermarket Stats

vahva
Rafael van der Vaart siirtomarkkinoiden tilastot ovat mahtavia. Kuten sanoimme, Rafael van der Vaartin tilastoissa hän onnistui pelaamaan 546 peliä koko uransa aikana. Rafael van der Vaart liittyi Hamburger SV:hen Ajaxista 5 miljoonan euron maksua vastaan ja lähti sitten Real Madridiin 14 miljoonan euron maksua vastaan. Tässä joukkueessa loistamisen jälkeen hän liittyi Spursiin 10 miljoonalla eurolla. Jotkut kiistanalaiset onnettomuudet saivat hänet palauttamaan hampurilaisen. Sen jälkeen van der Vaart liittyi Real Betikseen ilmaisella siirrolla.
Vietettyään jonkin aikaa Betisissä hollantilainen tähti päätti lopulta siirtyä FC Midtjyllandiin. Hän pelasi Tanskan joukkueessa kaksi vuotta ja siirtyi sitten Esbjerg fB:hen. Kaikki nämä siirrot tapahtuivat ilmaisella siirrolla, ja tietysti tärkein syy tähän oli hänen tyttöystävänsä läheisyys. Sitten hän lopetti jalkapallon vuonna 2013.

Hänen esityksiään Hollannin maajoukkueessa vuoden 2010 MM-kisoissa ei ole vielä unohdettu. Vaikka jotkut fanit kielsivätkin sen, Rafael van der Vaartin tilastot Hampurissa ja Real Madridissa voisivat olla paljon erinomaisemmat.

Lyhytyksiä Rafael van der Vaartista

 • Rafael van der Vaart oli keskikenttäpelaaja. Hänen pituutensa on 1,76 m ja painaa 74 kg.
 • Rafael van der Vaartin iästä voidaan sanoa, että hän on 38-vuotias.
 • Rafael van der Vaartin palkka Realilla Madrid oli 3,5 miljoonaa euroa.
 • Rafael van der Vaart on suhteessa Estavana Polmaniin.
 • Rafael van der Vaartin lasten osalta hänellä on tytär ja poika.
 • li>

 • Rafael van der Vaart on hollantilainen ja pelasi aiemmin Alankomaiden maajoukkueessa.

Kun puhutaan tärkeimmistä faktoista Rafael van der Vaartista, luovuutta, vapaapotkuja, upeaa tekniikka, erinomainen älykkyys ja vakaat laukaukset tulevat mieleen.

Rafael van der Vaartin sosiaalisen median osalta hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänen kommentit pelaajista asiantuntijana ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa . Rafael van der Vaart Instagram-tilillä on 206 000 seuraajaa. Kaiken tämän tiedon lisäksi on parempi mainita Rafael van der Vaart Facebook-tili ja Rafael van der Vaart Twitter-tili.

Rafael van der Vaart -lainaukset
Yksi suosikeista Osa SportMobin artikkelista Rafael van der Vaartin tärkeimmistä faktoista on uskomattomia lainauksia.

Van der Vaart Harry Maguiresta
”Luulen, että Maguire menee kotiin joka päivä ja kertoo hänen vaimo, “Olen huono ja hyödytön jalkapalloilija, mutta minulla on korkeat tulot. Heidän mielestään olen hyvä pelaaja. Kun katson amatöörijoukkueiden pelaamista sunnuntaisin, löydän kolme Maguiren kaltaista pelaajaa. Vakavasti. Se kuulostaa typerältä, mutta kukaan ei kerro Maguirelle. Puhumme 90 miljoonan euron pelaajasta. Virgil van Dijkin hinnan pitäisi siis olla 300 miljoonaa euroa.”

Van der Vaart Sergio Ramosista
”Mielestäni Sergio Ramos on maailman paras puolustaja . Kun olin Real Madridissa, hän oli 21- tai 22-vuotias ja hänellä oli paljon energiaa. Hän halusi olla kaikkialla. Kulmien lähettämisessä, vapaapotkuissa ja yleensä kaikkialla. Tilanne on nyt erilainen ja hän on keskittyneempi kuin aiemmin. Hän keskittyy nyt vain joukkueensa voittoon ja käyttää kaikkia käytettävissään olevia kykyjä saavuttaakseen tämän tietyn tavoitteen.

Ramos on tietoinen taidoistaan, vahvuuksistaan ja olosuhteistaan, ja tämä auttaa häntä olemaan erittäin tärkeä pähkinä joukkueelleen useiden mestareiden voittamisessa. Hän on myös uskomattomassa fyysisessä kunnossa ja kuin auto. Kun katsoin hänen pelaavan, ajattelin itsekseni, onko hän todella 34-vuotias? Uskon, että Ramos voi jatkaa jalkapallon pelaamista 40-vuotiaaksi asti. Kunnioitan häntä suuresti.”

Rafael van der Vaart Virgil van Dijkissä
“Hän ei ole maailman paras pelaaja, mutta hän on hyvä pelaaja. Messi ja Ronaldo ovat parhaita, mutta puolustajia ja hyökkääjiä ei voi verrata.”

Rafael van der Vaart sarjassa Matthijs de Ligt
”Olisin mielelläni nähnyt Bayern Münchenissä tai Barcelonassa. Hänellä on tällä hetkellä vaikeuksia, eikä ole helppoa kilpailla Giorgio Chiellinin kanssa, vaikka hän on nyt loukkaantunut ja Bonucci istuu penkillä. Mutta hän on erittäin lahjakas pelaaja.”

Rafael van der Vaart Gareth Balesta
“Gareth Bale on loistava pelaaja, mutta hän on henkilö, jonka täytyy tuntea itsevarma. Hänen täytyy tuntea olevansa tärkeä. Tiedän kuitenkin, että Real Madridissa on paljon paineita ja jos sinulla ei ole hyvää suorituskykyä, ei ole väliä oletko Ronaldo, Gareth Bale vai Rafael van der Vaart, he potkivat sinut ulos seurasta. vain yhden kauden jälkeen.”
Rafael van der Vaart Frenkie de Jongista
”Hän ei tee montaa maaleja, mutta pallolla Frenkie de Jong on Hollannin paras pelaaja. Siksi Barcelona oli mielestäni paras paikka, jonka hän olisi voinut valita Ajaxin jälkeen.”

Rafael van der Vaart Iscossa
”Isco on maailman paras pelaaja. Mutta hänellä oli aina ongelmia valmentajien kanssa, eikä edes Zidane luottanut häneen 100%. Kun haluan katsoa ottelua Real Madridia vastaan, palaan kotiin, jos Isco ei ole joukkueessa.”

Rafael Van der Vaart Jose Mourinhossa
“Rakastan häntä rehellisyydestään. Hollannissa pidämme rehellisistä ihmisistä. Mourinho voi helposti kertoa sinulle, että et pelaa. Pidän hänestä paitsi ihmisenä myös päävalmentajana. On voittanut monia palkintoja.”

Rafael van der Vaart Saavutukset
Rafael van der Vaartin kunnianosoitukset ovat varsin tunnettuja. Hän on yksi historian tunnetuimmista hollantilaisista pelaajista, joka on voittanut palkintoja Hollannissa ja Espanjassa. Katsotaanpa Rafael van der Vaartin saavutuksia Rafael van der Vaartin tärkeimmistä faktoista.

Ajax Amsterdam

 • Hollannin mestari 2001-2002, 2003-2004
 • Hollannin Cupin voittaja 2001-2002
 • Hollannin super Cupin voittaja vuonna 2003

Real Madrid

 • Espanjan Super Cup -voittaja vuosina 2008-2009

FC Midtjylland

 • Tanskan mestari kaudella 2017-2018