Pep Biel Wiki, elämäkerta, ikä, vaimo, perhe, nettoarvo

Pep Biel on espanjalainen jalkapalloilija, joka pelaa FC Copenhagenissa Tanskan Superliigassa. Tutustu Pep Biel Wikin ikään, pituuteen, elämäkertaan Wikipediana, vaimoon, perhesuhteeseen. Ei ole epäilystäkään, että Pep Biel on kaikkien aikojen kuuluisin ja rakastetuin julkkis. Voit selvittää, kuinka paljon Pepillä on nettovarallisuutta tänä vuonna ja kuinka hän käytti kulunsa. Ota myös selvää, kuinka hän rikastui 25-vuotiaana. Hän on puhdas rakastava hyväntahtoinen persoonallisuus. Vieritä alas ja löydä kaikki hänestä.

Pep Biel Wiki, elämäkerta
Syntymäaika 5. syyskuuta 1996
Syntymä Päivä 19. maaliskuuta
Syntymävuodet 2017
Ikä 25 vuotta vanha
Syntymäpaikka Sant Joan
> Syntymäkaupunki
Syntymämaa Espanja
Kansallisuus Espanjan
Kuuluisa Urheilijana
> Tunnetaan myös urheilijasta
horoskooppimerkistä vaakasta
ammatista urheilijasta

tunnetaan sukunimestä Pep Biel on loistava urheilija. Hän syntyi 5. syyskuuta 1996 Sant Joanissa. on kaunis ja väkilukuinen kaupunki, joka sijaitsee Sant Joanissa Espanjassa.

Pep Bielin nettoarvo
Pep Bielin nettovarallisuus on 5,00 miljoonaa dollaria (arvioitu), jonka hän ansaitsi ammatti urheilijana. Tunnetaan yleisesti Espanjan urheilijana. Häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä urheilijoista. Pep Biel Net Worth & Basic ansaintalähde on menestyvä espanjalainen urheilija. Pep aloitti uransa urheilijana Varhaisessa elämässään suoritettuaan virallisen koulutuksensa.

Nettovarallisuus
Arvioitu nettovarallisuus vuonna 2022 1 miljoona dollaria noin 5 miljoonaan dollariin
Edellisen vuoden nettovarallisuus (2021) päivitetään
Palkka vuonna 2021 Ei saatavilla
Vuosipalkka Päivitetään
Autotiedot Ei saatavilla
Tulonlähde Urheilija

Sosiaalinen verkosto
Syntynyt 5. syyskuuta 1996 urheilija Pep Biel on kiistatta maailman vaikutusvaltaisin sosiaalisen median tähti. Pep on ihanteellinen julkkisvaikuttaja. Koska hänellä on paljon sosiaalisen median faneja, hän julkaisee usein monia henkilökohtaisia valokuvia ja videoita ollakseen vuorovaikutuksessa valtavan fanikuntansa kanssa sosiaalisen median alustoilla. Henkilökohtainen kosketus ja yhteydenpito hänen seuraajiinsa. Voit vierittää alaspäin saadaksesi tietoja hänen sosiaalisen median profiileistaan.

Sosiaalisen median profiilit ja tilit
Twitter Ei saatavilla
Instagram Pep Biel Instagram -profiili
Facebook Ei saatavilla
Wikipedia Pep Biel Wikipedia
YouTube Ei saatavilla
Spotify Ei saatavilla
Verkkosivusto Ei saatavilla
Itunes Ei saatavilla
Pandora Ei Saatavilla
Googleplay Ei saatavilla
Deezer Ei saatavilla
Quora Ei saatavilla
Soundcloud> Ei saatavilla

Elämäntarina ja aikajana
2020
Biel voitti ottelun, kun Kööpenhamina teki Euroopan historiaa 27. helmikuuta 2020. eteni Eurooppa-liigan 1/8-finaaliin voitettuaan Skotlannin mestari Celtic FC:n.

2019
Uuden managerin Víctor Fernándezin johdolla vakituinen aloittelija Biel teki 3–3-tasapelin Cádiz CF:ssä 8. huhtikuuta 2019. Hän teki kauden päätökseen kuusi maalia 21 ottelussa, koska hänen joukkueensa välttyi putoamisesta.

1. elokuuta 2019 Tanskan Superliiga-joukkue FC Copenhagen ilmoitti sopineensa Zaragozan kanssa maksusta ja että Biel käy lääkärintarkastuksessa Tanskassa välitöntä siirtoa varten. Kaksi päivää myöhemmin hän allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen seuran kanssa. Biel debytoi ulkomailla 3. elokuuta 2019 ja korvasi Viktor Fischerin SønderjyskE Fodboldin vierasvoitossa 2–1.

2018
Biel uudisti sopimuksensa 21. toukokuuta 2018. vuoteen 2022 asti, ja hänet ylennettiin ehdottomasti ensimmäiseen joukkueeseen ennen kautta 2018–19. Hän teki ensimmäisen ammattilaismaalinsa 12. marraskuuta ja teki joukkueensa toisen maalin Gimnàstic de Tarragonan 3–1 vierasmaalitappiossa.

2017
Biel 12. heinäkuuta 2017 teki kaksivuotisen sopimuksen Real Zaragozan kanssa, ja hänet määrättiin kolmannen divisioonan reserveihin. Seuraavana 19. tammikuuta hän teki ammattilaisdebyyttinsä ja korvasi Alberto Zapaterin 1–2-vierastappiossa Granada CF:lle Segunda Divisiónin mestaruudesta.

2016
14. kesäkuuta 2016 Biel allekirjoitti toisen varajoukkueen, RCD Mallorca B:n kolmannessa divisioonassa. 17. elokuuta hänet kuitenkin lainattiin Tercera Divisiónin AD Almudévarille kaudeksi.

2013
Vuonna 2013 Biel muutti Rayo Vallecanoon ja palasi nuorten kokoonpanoon. . Heinäkuussa 2015, saatuaan muodostelman valmiiksi ja esiintynyt harvoin B-joukkueessa, hän liittyi CD Llosetenseen myös kolmanteen divisioonaan.

2012
Biel syntyi v. Sant Joan, Mallorca, Baleaarit, ja aloitti uransa CE Constànciassa. 16. joulukuuta 2012, vain 16-vuotiaana, hän teki ensimmäisen joukkuedebyyttinsä, kun hän tuli toisen puoliajan vaihtopelaajana Segunda División B:n kotitappiossa 0–1 CE L’Hospitaletille.

1996
Pep Biel Mas Jaume (s. 5. syyskuuta 1996) on espanjalainen jalkapalloilija, joka pelaa FC Copenhagenissa Tanskan Superliigassa.