Gianluigi Donnarumman elämäkerta ja nettovarallisuus

  • Gianluigi Donnarumma on italialaissyntyinen jalkapalloilija, joka toimii Paris Saint-Germainin (PSG) maalivahtina.
  • Vaikuttava ulottuvuus, ketterä liike ja rauhallinen käytös ovat hänen suurin valtuutensa.
  • Hänen morsiamensa Alessia Elefante pitää matalaa profiilia yleisöltä

Gianluigi Donnarumma on italialainen ammattilaisjalkapalloilija, joka toimii Italian maajoukkueen ja Paris Saint-Germainin (PSG) maalivahtina. Hän voitti Edouard Mendyn voittaen Lev Yashin -palkinnon Euroopan jalkapallon parhaalle maalivahdille vuonna 2021. Vuonna 2015, ollessaan vain 16-vuotias, Donnarumma teki ammattilaisdebyyttinsä Milanissa. Sittemmin hän on nauttinut räjähdysmäisestä noususta tähteen viime vuosina.

Rangaistuslaukauksen lantion asennon seuraamisen sijaan Donnarumma keskittyy seuraamaan heidän jalkojensa liikkeitä. Tämä tarjoaa hänelle etua rangaistuspotkujen välienselvittelyssä. Sen avulla hän voi lukea laukauksen suunnan paremmin kuin useimmat maalivahdit.

Gianluigi Donnarumman elämäkerta
Koko nimi Gianluigi Donnarumma
Rikkauden lähde Jalkapallo
Ikä 23
Syntymäpaikka Castellammare_di_Stabia
Korkeus 1,96 m
Kansalaisuus italialainen
Syntymäaika 25. helmikuuta 1999
Ammatti Jalkapalloilija
Siviilisääty> Sinkku

Varhainen elämä
Gianluigi Donnarumma aloitti ammattilaisuransa AC Milanissa vuonna 2015 päästyään joukkueen nuoriso-ohjelman läpi. 16-vuotiaana hänestä tuli kaikkien aikojen toiseksi nuorin Serie A:ssa debyyttinsä tehnyt maalivahti. Hän murtautui heti avauskokoonpanoon ja ansaitsi maineen kiistatta tuolloin maailman lupaavimpana nuorena maalivahtina.

Ura
Gianluigi Donnarumma vietti kehitysvuotensa pelaamalla jalkapalloa ASD Club Napoli -akatemiassa kotikaupungissaan Castellammare di Stabiassa. Hän liittyi seuraan vuonna 2003. AC Milan maksoi 250 000 euroa hankkiakseen palvelunsa vuonna 2013, kun hän oli vain 14-vuotias. Vuodesta 2013 vuoteen 2015 hän kuului Rossoneri junioriohjelmaan, jossa hän kilpaili tasaisesti omaansa yhden tason korkeammassa ikäryhmässä.

Helmikuussa 2015 hän sai ensimmäisen mahdollisuuden kilpailla manageri Filippo Inzaghin vanhempi joukkueen kanssa. Donnarumma allekirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Milanon kanssa maaliskuussa 2015, ja se astui voimaan 1. heinäkuuta 2015 ja jatkui 30. kesäkuuta 2018 asti. Hän sai alun perin kolmannen valinnan maalivahdin roolin sen jälkeen, kun manageri Sinia nousi ylempään joukkueeseen. Mihajlovi kauden 2015–2016 alussa. Donnarumma debytoi Serie A -kilpailussa lokakuussa 2015 Sassuoloa vastaan San Siro -stadionilla.

Hänen maalivahtiuransa alkoi 16-vuotiaana, jolloin hänestä tuli toiseksi nuorin maalivahti Suomen historiassa. Italialainen jalkapallo. Vuoden 2016 alussa Donnarumma syrjäytti Lópezin tiukasti Milanin ensimmäiseksi maalivahtiksi, ja seura teki hänelle heti tarkistetun tarjouksen kolmen vuoden jatkosopimuksesta. Koko kauden 2019–20 Donnarumma toimi edelleen yhtenä joukkueen aloitusmaalivahdeista. Hän pelasi 200. ottelunsa seurassa heinäkuussa 2020, mikä oli Serie A:n vierasvoitto Sassuolosta.

Sitten toukokuussa 2021 Milanon jalkapallon johtaja Paolo Maldini ilmoitti Donnarumman eroavan Milanosta. Donnarumma allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen Ligue 1 -seura PSG:n kanssa. Uuteen sopimukseen sisältyi 8 miljoonan euron palkka jokaiselta kaudelta.

Donnarumma debytoi PSG:ssä liigaottelussa Clermontia vastaan syyskuussa 2021. PSG voitti ottelun 4–0. Donnarumma marraskuussa 2021 kruunattiin Yashin Trophyn voittajaksi. PSG sanoi, että hän oli maalivahti, jolla oli kalenterivuoden paras kokonaissuoritus.

Donnarumman tärkeimmät maalivahtitaidot nousivat otsikoihin vuoden 2015 ESPN-profiilissa. Se korostaa maalinvahdin massiivisen mutta hoikkan kasvun, vaikuttavan ulottuvuuden, ketterän liikkeen ja rauhallisen käytöksen hänen suurimpana voimavaranaan. Donnarumma sai tunnustuksia Matt Jonesilta laukauksenpysäytystaidoistaan ja nopeudestaan, kun hän sprintti vastaan vastustajia vastaan.

Henkilökohtainen elämä
Alessia Elefante on Gianluigi Donnarumman morsian . Alessia pitää matalaa profiilia median silmissä huolimatta siitä, että hän elää ylellistä elämäntapaa. Hän ei näy julkisuudessa kovin usein, eikä hän ole kovin aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa.

Usein kysyttyä
Mikä on Gianluigi a Donnarumman nettovarallisuus?
33 miljoonaa dollaria.

Mikä on Gianluigi Donnarumman palkka?
12 miljoonaa dollaria vuodessa

Onko Gianluigi Donnarumma-intiaani?
Ei, hän on italialainen