Mikel Arteta elämäkerta

Hänen koko nimensä on Mikel Arteta Amatriain. Hän syntyi 26. maaliskuuta 1982. Hän aloitti jalkapallon paikallisessa Antigoucon koulussa. Xabi Alonso oppi hänen rinnallaan jalkapallotieteen perusteet. Vuonna 1997 heidän tiensä erosivat, Arteta havaittiin Barcelonassa ja kutsuttiin akatemiaansa. Tällaisista tarjouksista ei kieltäydytä, ja 15-vuotias Mikel muutti Katalonian pääkaupunkiin. Pelaaessaan eri-ikäisten Barcelonan ja Barcelona B:n nuorisojoukkueissa Arteta haaveili säätiöstä. Mutta sitten se oli epärealistista, Rivaldo, Josep Guardiola, Xavi, Gerard Lopez, Luis Enrique pelasivat Barçan keskikentällä, Andres Iniesta oli matkalla. Siksi, kun Paris Saint-Germain kiinnostui Artetasta, hän ei sinnitellyt, koska hän ymmärsi, että Barcelonan siivillä odottaminen voi kestää useita vuosia, eikä se tosiasia, että odotat häntä. Pariisissa Arteta pelasi kaksi vuotta lainalla. On muistettava, että PSG ei ollut tuolloin Ranskan jalkapallon lippulaiva. Mikel osoittautui hyvin, ja seura jopa harkitsi sopimuksen ostamista, mutta Barcelona sai paremman tarjouksen Glasgowsta.

Mikel Arteta Biografia
Hänen syntymäpaikkansa on San Sebastian, Baskimaa, Arteta Espanja. Hänen ikänsä on 39 vuotta. Hänen kansalaisuutensa on espanja. Mikelin syntymämerkki on Oinas. Kun puhutaan Mikel Artetan vanhemmista ja sisaruksista, kerrotaan sitten, että on kulunut monta vuotta hänen tulonsa urheilun maailmaan. Mutta toistaiseksi hän ei ole kertonut mitään vanhemmistaan ja sisaruksistaan. Olimme yrittäneet saada tarkkoja tietoja Internetistä, mutta emme onnistuneet saamaan Internetistä tarkkoja tietoja, koska myöskään hänen vanhemmistaan ja sisaruksistaan ei ole saatavilla tietoa Internetistä.

Henkilökohtainen elämä
Hän meni naimisiin Lorenan kanssa. Bernal vuonna 2010. Lorena Bernal on argentiinalais-espanjalainen näyttelijä sekä televisiojuontaja ja malli. Pariskunnalla on kolme lasta nimeltä Gabriel Arteta Bernal, Daniel Arteta Bernal ja Oliver Arteta Bernal.

BioGraphy
Oikea nimi Mikel Arteta Amatriain
> Lempinimi
Ikä 39 vuotta vanha
Syntymäaika 26. maaliskuuta 1982
Kansallisuus strong> espanja
uskonto kristitty
Sukupuoli Mies
Syntymäpaikka San Sebastián, Espanja
Ammatti Espanjan ammattijalkapallovalmentaja ja entinen pelaaja
horoskooppimerkki Oinas
Nettovarallisuus noin 15 miljoonaa puntaa
Sijainti> Keskikenttäpelaaja / laitahyökkääjä

Perhe
Isän nimi Älä nyt
Äidin nimi Älä nyt
Veljen nimi Älä nyt
Sisaren nimi Älä nyt
Lasten nimi Gabriel (s. 2009), Daniel (s. 2012), Oliver (syntynyt 2015)
Vaimon nimi Lorena Bernal

Koulutus
Oppilaitoksen nimi En tiedä
Yliopiston nimi> En tiedä
Pätevyys En tiedä

Fyysinen tila
Korkeus 1,74 m ( 5 jalkaa 9 tuumaa)
Vartalolle sopiva
Paino kiloa – 70 kg
Silmien väri Musta
Hiusten väri musta
Kengän koko 17 (USA)
Rinta 34 tuumaa noin
hauis> 15 tuumaa Noin
Vyötärönympärys 31 tuumaa Noin
Mekon koko 16 (USA) noin
Seksuaalinen suuntautuminen Suora
/p>

Suhteen tila
Oletko naimisissa? Kyllä
Onko hän homo Ei
Suhde Ei
Tyttöystävän nimi Vielä nyt
Vaimon nimi Lorena Bernal

Mielenkiintoinen Fac t
Piste 1 : Hän pelasi eri-ikäisten Espanjan maajoukkueissa, mutta ei pelannut yhtään ottelua maajoukkueessa.

>Piste 2 : Jäähyväisottelussaan Arsenalille (Aston Villaa vastaan 15. toukokuuta 2016 Valioliigan viimeisellä kierroksella) hän tuli vaihtopelaajaksi ja teki maalin väliajalla.

Piste 3 : Arteta on näytellyt useissa jalkapallodokumenteissa.

Piste 4 : Nyt hän työskentelee Manchester Cityn valmennustehtävissä. En tiedä, kuinka pitkälle hän menee valmentajana. Mutta jos Pep Guardiola itse kutsuu häntä seuraajakseen, tähän kaveriin on kiinnitettävä huomiota.

Kohta 5: Hän puhuu sujuvasti englantia, baskia, espanjaa ja katalaania. Hän osaa myös puhua ranskaa, italiaa ja portugalia.

Ura
Hänen jalkapallouransa alkoi Antiguocossa. Siellä hän ystävystyi keskikenttäpelaaja Xabi Alonson kanssa, jonka kanssa he ajoivat usein palloa takaa kaupungin rannoilla ja haaveilivat pelaamisesta Real Sociedadissa. 15-vuotiaana Arteta lähti Saksaan, ja Alonso oli jo allekirjoittanut sopimuksen unelmansa kanssa. Huolimatta kyvyistään ja mahdollisuuksistaan Mikel ei päässyt kentälle osana ensimmäistä joukkuetta. Siksi hän lähti Paris Saint-Germainiin vuonna 2000. Vuonna 2002 hän auttoi uutta seuraansa, Glasgow Rangersia, voittamaan Valioliigan, Skotlannin liigacupin ja Scottish Cupin. Lisäksi espanjalainen on vakiinnuttanut asemansa perusjoukkueessa, ja hänestä on tullut myös fanien suosikki. Vammat, kotihaastattelu ja muodon menetys pilasi kuitenkin vakavasti toisen kauden, minkä seurauksena hän joutui siirtymään toiseen joukkueeseen. Keskikenttäpelaaja liittyy Real Sociedadiin (2004). Siirtohinta oli 5,2 miljoonaa – sen verran maksoi pelaaminen Alonson ystävän kanssa. Mutta Xabi muutti Liverpooliin, eikä Mikel pystynyt saamaan jalansijaa uudessa seurassa. 31. elokuuta 2011 Lontoon Arsenalista tulee Mikelin uusi koti. Siirto maksoi 10 miljoonaa puntaa ja sopimus on neljä vuotta. Neuvottelut hänen siirtostaan olivat vaikeita, koska Everton ei halunnut päästää pelaajaa irti. Lisäksi jalkapalloilijan agentti vaati liian korkeaa palkkaa. Myöhemmin Arteta itse pyysi myymään Arsenalia englantilaisille ja suostui sitten alentamaan alkuperäisiä palkkavaatimuksia 20 tuhannella (alun perin ne olivat 90 tuhatta puntaa viikossa). Tämä siirto oli viimeinen vuonna 2011.

Sosiaalinen media
Twitter : (Mikel Arteta @m8arteta) 1,5 miljoonaa seuraajaa
Instagram : (Mikel Arteta) 830 000 seuraajaa

Nettovarallisuus
Hänen tarkkaa nettovarallisuuttaan olisi vaikea sanoa. Mutta voimme arvata heidän nettovarallisuutensa. Hänen nettovarallisuutensa voi olla noin 15 miljoonaa puntaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Kuinka monta kieltä hän osaa?
Vastaus: englanti, espanja, katalaani ja baski

Kysymys: Mistä maasta hän on kotoisin?
Vastaus: espanja

Kysymys : Kuka on hänen managerinsa nyt?
Vastaus : Mikel Arteta

Kysymys : Kuka ylläpitää hänen Instagramiaan?
Vastaus: (@mikelarteta)

Kysymys: Osaako hän ranskaa?
Vastaus: Kyllä

Kysymys: Onko hän ja Arsenal legenda?
Vastaus: Hän vietti viisi vuotta Arsenalissa.