Mesut Ozil Childhood Story Plus kertomattomia elämäkertafaktoja

Mesut Özilin elämäkerta kertoo faktoja hänen lapsuuden tarinastaan, varhaiselämästä, vanhemmista – Mustafa Özil (isä), Gulizar Özil (äiti), perhe, entiset tyttöystävät, tuleva vaimo, elämäntapa, nettovarallisuus ja henkilökohtainen elämä . Pähkinänkuoressa kerromme sinulle parhaiten lempinimellä tunnetun jalkapalloneron historian. “Saksalainen Zidane”. Se alkaa hänen varhaisista päivistään, kunnes hänestä tuli kuuluisa jalkapallossa. Tässä on kuvallinen yhteenveto hänen elämästään saadaksesi maistiaisen Mesut Özilin bion mukaansatempaavasta luonteesta. Kyllä, kaikki tietävät Mesut Özilin syöttöennätykset ja pelintekokyvyt, mutta harvat ajattelevat hänen elämäänsä kentän ulkopuolella, mikä on varsin mielenkiintoista. Aloitetaan nyt ilman pitkiä puheita Özilin poikavuosista.

Mesut Özilin lapsuuden tarina – Varhainen elämä:
Legendaarinen jalkapallotähti Mesut Özil syntyi lokakuussa 15. 1988 Gelsenkirchenissä, Saksassa, Mustafa Özilille (isä) ja Gulizar Özilille (äiti). Mesut syntyi viimeisenä lapsena neljän lapsen joukossa. Vielä tärkeämpää on, että hän syntyi turkkilaista alkuperää olevaksi muslimiksi. Pohjimmiltaan hän on muslimi Saksan turkkilainen, jonka vanhemmat ovat maahanmuuttajia. Mesutin Özil-isovanhemmat muuttivat maiden ja merien halki Turkista Saksaan saadakseen paremman toimeentulon Saksan Ruhrin teollisuusalueelta. Özil eli lapsena elämänsä erittäin köyhässä kodissa. Hän syntyi Saksan teollisuuden taantuman aikana, jolloin maahanmuuttajien työttömyysaste oli yli 70 %. Hänen vanhempansa kamppailivat siten huonopalkkaisesta työstä toiseen saadakseen perheen liikkeelle. Hänen siirtolaisalueelleen oli ominaista rajallinen sosiaalinen liikkuvuus ja useat hylätyt kerrostalot, mikä oli merkki köyhyydestä. Näistä haasteista huolimatta Mesut oli päättänyt menestyä. Kaikki asiat, joihin hän laittoi kätensä, menivät hyvin. Alkaen akateemikoistaan hänen pyrkimykseensä aloittaa jalkapallon pelaaminen. Kirjaimellisesti Mesut käytti jalkapalloa pakoreittinä köyhyydestä.

Hänen rakkautensa jalkapalloon alkoi, kun hän alkoi pelata sitä suosikkileikkikentällänsä lähellä kotiaan. Mesut Özil oli varhaisessa iässä niin pakkomielle pallon potkimiseen. Kun hän yritti, hän otti sen kotiin ja nukkui sen kanssa sängyssään. Hän vietti myös paljon aikaa katsomalla, kuinka isoveljensä suoritti ripaus hänelle. Kasvaessaan hän otti paljon pallonhallintatunteja vanhemmalta veljeltään Mutlulta, joka rakasti jalkapalloa vain sen pelaamisen huvin vuoksi. Mutlu ei koskaan usko, että joku hänen maahanmuuttajastatuksensa voisi menestyä jalkapallossa. Ihannetapauksessa Mesut Özilin maahanmuuttoaluetta (noin 16 000 asukkaan niukka esikaupunki) ei koskaan pidetty lahjakkaiden jalkapalloilijoiden kasvualustana. Hänen päättäväisyytensä menestyä on johtanut menestystarinaan, joka on inspiroinut Saksan kansakuntaa. Häntä pidetään ensimmäisenä maahanmuuttajataustaisena kansallispelaajana, joka on päässyt kansainvälisesti.

Mesut Ozil Biografia – Jalkapallotarina:
Mesut Ozil päätti kokeilla jalkapalloa heti kun hän havaitsi, se oli varma tapa päästä pois köyhyydestä. Hän aloitti osallistumalla koulunsa jalkapalloon, minkä jälkeen hän kehitti jalkapallotaitojaan ystävien kanssa “Monkey Cage” -häkissä (aitojen ympäröimä paikallinen kenttä), joka sijaitsee hänen siirtolaisnaapurustossa. Ozilin tutkan ohitustaidot kehitettiin ensimmäisen kerran “apinahäkissä”. Tämä tapahtui Saksan Bismarckin alueella Gelsenkirchenissä. Mesut Ozil olisi paikalla kentällä “joka päivä, olipa se aurinko, lunta tai sade”, vanhemman veljensä Mutlun mukaan. “Monkey Cage -jalkapallosta” saatu kokemus lisäsi hänen mahdollisuuksiaan päästä onnistuneisiin kokeisiin isompaan joukkueeseen siirtolaisalueensa ulkopuolella. Ensin hän ilmoittautui virallisesti koulunsa alkeisjalkapallojoukkueeseen.

Mesut eteni nuorten tasolta puoli-aikuiseksi, mikä tarkoittaa collegejalkapallon tasoa. Hänen lukionsa oli Saksan suurin yli 1 400 opiskelijallaan. Hän sai suuren suosion ja valittiin silti koulun edustajaksi. Joachen Herrmann, Özilin lukion apulaisrehtori, kuvailee nuoren pojan kiihotusta jalkapalloon “hieman autistiseksi” ja lisää: “Minulla on aina ollut tunne, että hän vei pallon jopa sänkyyn.” Ozil näki yliopiston luokkahuoneensa ikkunasta Veltins-Arenan, Schalken kotistadionin. Unelmoivalla teini-ikäisellä oli kaikki syyt antaa mielensä harhautua. Hänen varhaisen kykynsä lisäksi koululla on läheiset yhteydet Bundesliigaan. Koulupoika Özil oli pakkomielle jalkapallosta. Siitä huolimatta hän oli älykäs myös koulussa. Myös Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuer oli koulussa. Hän oli muutaman vuoden Özilin yläpuolella, kun taas Julian Draxler oli alempi. Benedikt Howedes ja Joel Matip ovat myös valmistuneet koulusta. Koulu oli jalkapallon suhteen eteenpäin. Heillä oli paljon harjoittelua, kolme kertaa aamulla, kolme illalla ja viisi kertaa viikonloppuisin. Ozil tunnettiin pidättyvänä opiskelijana, mutta harjoituksissa ja ottelupäivinä hänen persoonallisuutensa muuttui. “Kun näin Mesutin ensimmäistä kertaa, minun piti tarkistaa hänen ikänsä”, koulun opettaja Krabbe sanoo. Hän oli hyvin pieni, hiljainen, sisäänpäinkääntynyt kentältä. Mutta jalkapallokentällä hän oli ekstrovertti, suurin pelaaja. Hän puhaltaa rintaansa tehostaakseen. “Hän oli joukkueemme supertähti.” Gelsenkirchen Collegessa Ozil tunnusti menestyvänsä jalkapallon kautta.

Hän taisteli monia persoonallisuusongelmiaan vastaan heti, kun hän alkoi saada paljon tunnustusta. Mesutin tiedettiin olevan erittäin ujo poika kentältä. Hänen opettajansa sanoi kerran: “Mesut ei ollut oppilas, joka pystyi kohdata väkijoukon. Hän oli aina hyvin ujo. Mutta jos näit hänet kentällä, hän oli toinen henkilö, koska siellä hän räjähti. Anna hänelle pallo, niin hän olisi joku muu.” “Hän oli ujo heikko pikkuinen, mutta pystyi ampumaan 25 metriä, juoksemaan erittäin nopeasti ja osallistumaan jokaiseen pallokilpailuun”, sanoi kouluseuran valmentaja Ralf Maraun. Ralf Maraun jatkoi… ”Hän oli todellinen katujalkapalloilija. Muistan kerran, että voitimme pelin 12 maalia nollaan. Mesut teki 10. Toisen joukkueen valmentaja vei minut sivuun ja sanoi: “Ensi kerralla jätä siirtolaislapsi kotiin”. Collegessa Bismarckista kotoisin olevasta siirtolaispojasta tuli suosituin jalkapalloilija. Ei kestänyt kauan, ennen kuin hänet rekisteröitiin Saksan jalkapalloliittoon kouluissa, joissa hän sai henkilötodistuksensa. Tämä antoi hänelle pätevyyden osallistua suurempiin kilpailuihin. Mesut omisti jokaisen vapaa-tuntinsa hoitamaan elämänsä kunnianhimoa. Onnistuttuaan hän teki yhden asian, jonka kaikki muistavat hänet tähän asti. Tuo on; jaa hänen menestystään rakkaiden kanssa.

Mesut Özilin perhetietoa:
Mesut Özilin perhe aloitti elämän Bismarckin alueella Saksassa. Tämä on kaupunginosa Saksassa, jossa asuu enimmäkseen turkkilaisia siirtolaisia. Hänen perheensä muutti Turkista Saksaan tullakseen työmiehiksi vuonna 1967. Vuosien saatossa he ovat eläneet köyhyydessä. Mesut käytti jalkapalloa muuttaakseen perheensä kohtalon. Hän oli ainoa turkkilainen siirtolainen, joka sai perheensä nousemaan uskomattomasti köyhyydestä käsittämättömiin rikkauksiin.

Tietoja Mesut Özilin isästä:
Mustafa Özil on Özilin isä. Hän on toisen polven turkkilainen siirtolainen, joka muutti isänsä kanssa Saksaan ollessaan 6-vuotias. Ennen kuin hän vaihtoi työpaikkaa sen jälkeen, kun hänen poikansa pääsi jalkapalloon, hän oli aiemmin metallityöntekijä. Hän aloitti nuoruudessaan myyjänä (kanatuotteet). Mesut Özil antoi isänsä Mustafan tulla manageriksi hänen saavuttuaan jalkapallossa. Tämä tietysti sai hänet unohtamaan vanhan työnsä ja keskittymään täysin jalkapallobisnekselle. Hän on tienannut uskomattoman paljon rahaa poikansa uralla.

Tietoja Mesut Özilin äidistä:
Rouva Gulizar Özil on Mesut Özilin äiti. Hän aloitti kotiäitinä, jonka ensisijaisena tehtävänä oli huolehtia lapsistaan. Hänen pariskuntansa, jotka olivat kerran hänen kanssaan siirtolaisalueellaan Saksassa, ovat kuvailleet häntä onnekkaaksi siirtolaisäidiksi. Mesutin ja Gulizarin välillä on vahva äiti/poika-side.

Mesut Özilin sisarukset:
Saksan jalkapallolegendalla on kolme sisarusta; nimittäin Mutlu Özil, Nese Özil ja Dugyu Özil. Hänen vanhempi veljensä Mutlu Özil. Hän oli kerran jalkapalloilija, joka pelasi jalkapalloa, ei jatkaakseen uraansa vaan viihdyttääkseen ihmisiä, jotka olivat kiinnostuneita seuraamaan hänen lumoavia taitojaan. Hänellä oli mahdollisuus viedä uraansa eteenpäin, mutta hän ei koskaan uskonut, että turkkilainen siirtolainen pärjäisi jalkapallossa. Nykyään hänet tunnustetaan Mesut Özilin noususta tähteen. Mesut oppi häneltä paljon jalkapalloa. Dribbling-, syöttö- ja pelintekotaidot ovat kaikki peräisin Mutlusta. Mesut Ozililla on kaksi vanhempaa sisarta, nimittäin Nese Ozil (oikealla) ja Dugyu Ozil (vasemmalla). He ovat molemmat herättäneet huomiota Mesut Özilin ansiosta. Erityisesti Neseä (äärioikealla) on joskus kuvattu Mesutin klooniksi. Sinä, hänen välitön ja lyhyempi vanhempi sisarensa Dugyu, olet paljon lähempänä. Heidän veljensä nousu tähteen on tarjonnut paljon taloudellista tukea hänen ihanille sisarilleen. Tänään heidän elinikäiset unelmansa ovat täyttyneet.

Mesut Ozil Love Story – entinen tyttöystävä ja vaimo:
Ensinnäkin Mesut Özilin seurusteluelämä on ollut monimutkaista. . Hän huomaa olevansa kiinnostunut enimmäkseen ei-musliminaisista, jotka eivät halua kääntyä hänen uskontoonsa, mikä johtaa hajoamiseen. Aluksi Mesut Özil on seurustellut kerran Anna Marian kanssa, joka on saksalainen malli ja joka oli aiemmin naimisissa suomalaisen jalkapalloilijan Pekka Lagerblomin kanssa. Erotessaan Ozilista hän seurustelee nyt saksalaisen räppäri Bushidon kanssa. Mesut seurusteli myös Aida Yespican, upean kauneuskilpailujen kuningattaren kanssa, josta tuli Miss Venezuela vuonna 2002. Ozil alkoi seurustella ammatiltaan laulajan Mandy Capriston kanssa vuodesta 2013, mutta heidän suhteensa päättyi vuonna 2014, kun hänen kerrottiin tapaavan toista. nainen. Myöhemmin hän palasi suhteeseensa entisen tyttöystävänsä ja tunnetun laulaja Mandy Capriston kanssa. Tapaaminen alkoi marraskuussa 2015. Eron jälkeen he ymmärsivät olevansa tarkoitettu toisilleen ja palasivat taas yhteen. Myöhemmin hän palasi suhteeseensa entisen tyttöystävänsä ja tunnetun laulaja Mandy Capriston kanssa. Jälleennäkeminen alkoi marraskuussa 2015. Eron jälkeen he ymmärsivät olevansa tarkoitettu toisilleen ja palasivat taas yhteen.

Mesut Ozil Untold Biography Facts – Feud with Father:
Mustafa (Ozilin isä) tunnetaan sitkeydestä. Hänestä tuli poikansa agentti heinäkuussa 2011. Mustafa luopui äskettäin roolista Ozilin päätettyä nimittää veljensä Mutlun tilalle. Tästä alkoi jännitys isän ja pojan välillä. Mustafa väittää, että Mesutin tyttöystävä Mandy Capristo on yksin vastuussa hänen poikansa päätöksestä jättää hänet agentiksi. Tämä johti siihen, mitä monet pitivät järkyttävänä. Hänen isänsä Mustafa haastoi poikansa oikeuteen erottuaan tämän. Raportin mukaan; “Mustafa Özil ei ole helppo käsitellä. Hän keskittyi hyvin Mesutiin ja tiesi, että hänellä oli suuri lahjakkuus. Hän käy jokaisessa harjoituksessaan, jokaisessa ottelussa. Siitä tuli hänen elämänsä keskipiste, kun hän luopui matalapalkkaisesta metallikaivosteoksesta seuratakseen poikansa uraa.”

Hänen isänsä haastoi pois jättämisen turhautumisesta Mesut Özilin markkinointiyrityksen oikeuteen. Hän vaati 495 000 punnan korvausta menetyksestään. Mesut Özil ei ole puhunut isälleen tämän tekojensa jälkeen. Isän ja pojan suhde, jonka sanotaan olleen kerran vahva (kuten alla näkyy), tuhoutui oikeudellisen taistelun seurauksena. Tarkastellessaan hänen vaatimuksiaan Mesut Özilin asianajaja vaati myös 800 000 punnan palauttamista, jonka isä oli ottanut pojaltaan tekemättä mitään. Asia ratkaistiin lopulta tuomioistuimen ulkopuolella. Tämän ongelman vuoksi Mesut Özilin vanhemmat erosivat, ja äiti seurasi pojan ohjeita.

Mesut Özilin kertomaton elämäkerta: vakava muslimi, mutta…
Mesut Özil on Muslimi. Tarkemmin sanottuna hän on harras muslimi, joka lausuu Pyhää Koraania ennen jokaista pelattavaa ottelua. Puhuessaan berliiniläiselle Der Tagesspiegel -päivälle, Mesut sanoi: “Luon aina Koraania ennen kuin menen ulos (kentällä). Tämä todella auttaa minua pitämään keskittymiseni. Rukoilen, ja joukkuetoverini tietävät, etteivät he voi puhua minulle rukousteni aikana.” Vaikka Mesut Özil on harjoittava muslimi, hänen on vaikea paastota kesällä. Tämä johtuu hänen urastaan jalkapalloilijana. Lisäksi hän lausuu säkeitä Koraanista myös Saksan kansallislaulun aikana. Tämä johtuu siitä, että hän ei voi laulaa kansallislaulua.

Mesut Ozil Untold Biography Facts – Pelasi shakkia lapsena:
Mesut Ozil oppi pelaamaan shakkia kasvaessaan Saksan Gelsenkirchenin siirtolaisalueella. Kuten jalkapalloa, hän sopeutui myös shakkiin lapsena. Hän oli koulunsa jalkapallojoukkueen ja shakkiseuran jäsen. Mesut oli kiinnostunut myös matematiikasta koulussa. Hänen rakkautensa shakkiin ja matematiikkaan on tasoittanut tietä hänen paikalliselle ajattelulle ja pelintekokyvylle pelikentällä.

Mesut Ozil Untold Facts – The Look-Alike Immortality:
> Monet fanit ovat esittäneet kysymyksen; Onko Mesut Özil kuolematon? Monet fanit ovat saaneet romahduksen Arsenalin miehen kaltaisuudesta edesmenneen F1-legendan Enzo Ferrarin kanssa. Jopa hänen kansansa mielestä Mesut Özil on Enzo Ferrarin reinkarnaatio. Italialainen kilpa-kuljettaja ja yrittäjä kuoli 14. elokuuta 1988 – antaen juuri tarpeeksi aikaa reinkarnaatioprosessille ennen Özilin syntymää 15. lokakuuta 1988. Tätä teoriaa tukevat buddhalaiset ja taolalaiset opetukset, jotka sanovat ihmissielun jättää pojan ja syntyy uudelleen kuoleman jälkeen. Tästä syystä monet New Age -ihmiset uskovat, että Enzo Ferrari, Ferrarin perustaja, inkarnoitui uudelleen Mesut Öziliksi. Julkkiksia koskevat reinkarnaatio- ja aikamatkateoriat eivät ole mitään uutta.

Mesut Ozil kertomattomia biografisia faktoja – hän ei ole ihminen:
Hänen avustamisellaan ei ole rajoja. Tästä syystä monet uskovat, että hän ei ole ihminen. Mesut Özil näkee sen, mitä ihmisten on vaikea nähdä. Alla oleva kuva todistaa sen.

Mesut Ozil Biografia Faktat: Hyväntekeväisyys
Mesut on myös tunnettu hyväntekeväisyydestään, koska hän on lahjoittanut suuria summia lukuisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Hän lahjoitti koko vuoden 2014 MM-palkintorahansa (noin 5 00 000 USD) noin 23 brasilialaisen lapsen hoitoon. Heidän leikkaus- ja lääkehoitonsa onnistuivat. Hän teki tämän kiitoksena Brasilian kansan lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Tämä oli osa hänen BigShoe-projektiaan. Projekti päättyi tarjoamalla kenkä lahjaksi yhdelle hoidetuista brasilialaislapsista, joka sattuu olemaan tuleva jalkapalloilija. Toukokuussa 2016 Mesut vieraili myös Zaatarin pakolaisleirillä Jordaniassa ja jakoi nimikirjoituksia faneilleen, jotka muodostivat noin 80 000 siirtymään joutunutta syyrialaista pakolaista. Hän hoiti Syyrian sisällissodan seurauksena kotiseudultaan siirtymään joutuneita lapsia. Özil kiersi leiriä ja leikki lasten kanssa, jakoi nimikirjoituksia ja jakoi jalkapallopaidat.

Tietoja Mesut Özilin silmistä:
Jos katsot kuvaa Mesut Özilistä silmät, saatat luulla, että hänellä on kuva henkilöstä, joka kärsii Gravesin taudista (eli kilpirauhasen silmäsairaudesta). Mutta hän ei kärsi mistään sellaisesta sairaudesta. Kolme seikkaa, jotka saavat meidät ajattelemaan, että Özil ei ole Gravesin taudista kärsivä, ovat seuraavat: Ensinnäkin hänen silmissään ei ole merkkejä punoituksesta tai muista tilalle tyypillisistä oireista. Toiseksi Gravesin tauti on tila, jossa fyysiset vaikutukset usein tulevat ja menevät tai heiluvat vakavuudeltaan. Özilin silmät ovat pysyneet melko yhtenäisinä. Lopuksi Gravesin taudin kaltaisella tilalla olisi sivuvaikutuksia, kuten näön heikkeneminen, särkyjä tai näön menetys. Tämä tekisi ammattiurheilijaksi tulemisesta ja korkeimmalla tasolla pelaamisesta melko mahdottomaksi.

Mesut Ozil Books:
Hänelle on omistettu kirja. Sen nimi on “Mesut Özil Superstar”. Tämän teki intohimoinen fani, joka oli vaatinut nimensä pysymistä nimettömänä.Mesut rakasti sitä ja sai hänet kirjoittamaan toisen, jonka etana on “Gunning for Greatness”.

Mesut Ozil kiittää ja Saavutuslista:
(1) Arsenal FC:ssä hän on voittanut FA CUPin kolmesti (2013–14, 2014–15, 2016–17) ja FA Community Shieldin vuosina 2014, 2015 ja 2017.
(2) Real Madridissa hän on voittanut La Ligan (2011–12), Copa del Reyn (2010–11) ja Supercopa de Españan vuonna 2012.
(3) Hän oli voittanut Werder Bremenissä DFB-Pokal(2008–2009).
(4) Hän on voittanut Saksan kanssa FIFA:n maailmanmestaruuden (2014) ja UEFA:n alle 21-vuotiaiden Euroopan mestaruuden (2009).

MUUT PALKINNAT SISÄLTÄÄ

  • 2009-2010 Bundesliigan parhaat syöttöpisteet.
  • 2010 FIFA World Cupin parhaat syöttöpisteet.
  • 2011, 2012, 2013 ja 2015 Saksan vuoden pelaaja -palkinto.
  • 2010 FIFA World Cupin mies (vs Ghana).
  • 2010-2011 UEFA:n Mestarien liigan parhaat syöttöpisteet Jose Mourille. nho ja Real Madrid.
  • 2011-2012 La Ligan parhaat syöttöpisteet Jose Mourinholle ja Real Madridille.
  • 2015-2016 Valioliigan parhaat syöttöpisteet Arsene Wengerille ja Arsenalille.
  • Arsenalin kauden 2015–2016 pelaaja.
  • 2012 UEFA:n Euroopan paras pelaaja -palkinto (10. sija).