Memphis Depayn elämäkerta, ikä, pituus, isä, palkka, nettovarallisuus ja Wiki

Memphis Depay on hollantilainen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa Alankomaiden maajoukkueessa ja Barcelonassa La Ligassa. Ghanalainen isänsä hylkäsi hänet neljän vuoden iässä, ja hänet kasvattivat enimmäkseen hollantilainen äitinsä ja tämän vanhemmat. Viiden vuoden iässä hän pelasi jalkapalloa kadulla ja haaveili tulla suureksi jalkapalloilijaksi. Hän liittyi ensimmäiseen seuraonsa seitsemänvuotiaana. Tie, jonka hän kulki, oli kaikkea muuta kuin sileä, ja hänen syvä haavansa sai hänet jonkin aikaa huonoon käytökseen opettajien, valmentajien ja ystävien kanssa.

PSV Eindhoven valitsi hänet 12-vuotiaana ja hän jätti koulun klo. viisitoista keskittyä jalkapalloon. Myöhemmin urallaan hän pelasi Manchester Unitedissa kaksi kautta ennen kuin siirtyi Olympique Lyonnais’iin. Hän muutti Barcelonaan vuonna 2021 neljän Olympique Lyonnais -kauden jälkeen. Hän on Hollannin kuninkaallisen jalkapalloliiton instituution tuote, ja hänet tunnetaan kyvystään leikata sisälle ja tiputtaa, ampua kaukaa ja pelata palloa maasta.

Memphis Depay Bio/Wiki
Syntymänimi Memphis Depay
Lempinimi Memphis Dream Chaser
Ikä 28 (kuten vuonna 2022) Vuodet
Uskonto Kristinusko
Aurinkomerkki/horoskooppi Vesimies
Syntymäpaikka Moordrecht, Alankomaat
Syntymäaika 13. helmikuuta 1994
Kansalaisuus Ghanalainen hollantilainen
Asuinpaikka Hän asuu Lyonissa Ranskassa.
>Kotikaupunki Moordrecht, Alankomaat
Ruokatottumukset Ei-kasvissyöjä
Harrastukset Elokuvien katselu, kitaran soitto

Perhe
Äidin nimi Cora Schensema
Isän nimi Dennis Depay
Veljet Ei yhtään Siskot Ei yhtään

Tyttöystävät/suhteet
Suhteet/tyttöystävät
Karrueche Tran (2015)
Lokakuussa 2015 Memphisin huhuttiin seurustelevan yhdysvaltalaisen seuralaishahmon ja pyrkivän mallin, Karrueche Tranin kanssa.
Lori Harvey (2016-nyky)
Helmikuussa 2016 hän solmi suhteen amerikkalaisen näyttelijän ja mallin Lorin kanssa. Harvey, julkinen jakamalla kuvan heistä halailemassa Eiffel-tornin edessä. Hänen isänsä Steve Harvey paljasti Twitter-viestin kautta, että Depay ja Lori olivat kihlautuneet heinäkuussa 2017. Vuoden 2018 alkukuukausina arveltiin heidän lopettaneen suhteensa. Huhut vahvistuivat edelleen maaliskuussa, kun hänet nähtiin ilman vihkisormusta. Heille läheiset lähteet kuitenkin väittävät, että he ovat edelleen parisuhteessa.

Siviilisääty, vaimo ja lapset
vaimo/puoliso naimaton
Lasten tyttäret – Ei yhtään
Pojat – Ei yhtään

Koulutus
Koulu strong> Birmingham High School
Oppilaitos/yliopisto Ei saatavilla
Koulutustutkinto Memphis Depay hioi taitojaan PSV Eindhovenin nuorisoakatemiassa.
>Ammatti Ammattijalkapalloilija
Tuetut tuotemerkit Under Armour Adidas
Urapäällikkö Ei saatavilla

Jalkapalloura
Debyyttiklubi Syyskuussa 2011 Memphis Depay teki ammattilaisdebyyttinsä PSV Eindhovenissa KNVB Cupin toisen kierroksen ottelussa VVSB:tä vastaan. Hänen joukkueensa onnistui kaatamaan amatööripuolen 8-0.
Elokuussa 2015 hän debytoi Valioliigassa Manchester Unitedissa ottelussa Tottenham Hotspuria vastaan. Hän korvasi Ander Herreran 1-0-voiton toisella puoliskolla.
Tammikuussa 2017 Depay pelasi ensimmäisen ottelunsa Lyonissa Ligue 1 -ottelussa Olympique de Marseillea vastaan. He onnistuivat voittamaan ottelun 3-1.
Debyyttikansainvälinen Hän esiintyi ensimmäisen kerran Hollannin maajoukkueessa MM-karsintaottelussa Turkkia vastaan lokakuussa 2013. Hän korvasi Jeremain Lensin myöhään 2-0-voitossa.

Nykyiset joukkueet
FC Barcelona
Alankomaiden maajoukkue jalkapallomaajoukkue
Jersey Number 10 (FC Barcelona) 9 (Alankomaiden jalkapallomaajoukkue)
ValmentajaMentori Louis van Gaal
Sijoitus Laituri, hyökkääjä, hyökkäävä keskikenttäpelaaja
Vahvuudet
Kaksijalkainen
Tippaus
Nopeus
Pitkät laukaukset
Kyky leikattu sisään vasemmalta
Vahvuus

Heikkoudet
Hän menettää usein keskittymiskykynsä ja keskittymiskykynsä. Häntä on myös syytetty yrittämisestä olla liian räikeä ja monimutkainen näytelmässään.

Pituuden, painon ja vartalon mitat
Pituus (noin) vuonna senttimetriä– 176 cm, metreinä- 1,76 m, jalkoina tuumaa- 5’9”
Paino (noin) kilogrammoina– 78 kg, puntina- 172 lbs

Kuvan mitat
Rinta 39 tuumaa
Hauislihaksen koko 13 tuumaa
Vyötärö Koko 32 tuumaa
Epätavalliset Ominaisuudet
Rotu/etnisyys Monirotuinen
Isänsä puolelta hän on Ghaniasta syntyperää, mutta äitinsä puolelta hän on hollantilaista syntyperää.
Hiusten väri Musta (luonnollinen)
Silmien väri Tummanruskea
S*xual Orientation Suora

Erottelevat piirteet
Tatuoinnit
Hänen halunsa ylimääräiseen pukeutumistyyliin
Mekkokoko Not Saatavilla
Kengän koko 9,5 (USA)

Suosikkiasiat
Suosikkipeli -paikka, keskikenttä
Suosikkiauto Mercedes Maybach
Suosikkipelipaikka Laituri, hyökkääjä, hyökkäävä keskikenttäpelaaja
Kiistat Ei yhtään

Life Journey

 • Memphis Depay syntyi 13. helmikuuta 1994 Moordrechtissä, pienessä kylässä Zuid-Hollandin alueella Alankomaissa. Dennis Depay, hänen isänsä, on ensimmäisen sukupolven ghanalainen siirtolainen, kun taas hänen äitinsä Cora Schensema on hollantilainen. Dennis Depay on vanhempiensa ainoa lapsi.
 • Memphisin isä hylkäsi perheen hänen ollessaan neljä vuotta vanha, jolloin Cora joutui muuttamaan Keesin ja Jans Schenseman luo. Memphis ihastui pian jalkapalloon Keesin johdolla.
 • Hän liittyi paikalliseen jalkapalloseura vv Moordrechtiin seitsemänvuotiaana. Tuolloin hän oli myös alkanut räpistää kadulla; Kuitenkin, kun hänen valmentajansa pyysi häntä valitsemaan räppäyksen ja jalkapallon välillä, hän vastahakoisesti luopui räpistämisestä. Kahdeksanvuotiaana hän oli kehittynyt niin paljon, että Sparta Rotterdam otti hänet vastaan.
 • Yhdeksän vuotta sitten hän muutti äitinsä kanssa naapurin luo, johon hänen äitinsä oli rakastunut. Siitä huolimatta miehellä oli monia lapsia, jotka hakkasivat häntä niin pahasti, että hän pelkäsi lähteä koulusta kotiin, istua pöytänsä alla ja itkeä.
 • Memphis Depay oli henkisesti arpeutunut, kun hän ja hänen äitinsä palasivat hänen luokseen. isoisän kotiin. Sen sijaan, että hän puhuisi tuskastaan, hän taisteli opettajien ja valmentajien kanssa yrittäen satuttaa muita samalla tavalla kuin hän oli loukkaantunut. Hän aloitti juomisen 12-vuotiaana.
 • Ongelmistaan huolimatta hän menestyi alalla ja herätti tunnettujen jalkapalloseurojen huomion. Lopulta hän liittyi PSV Eindhoveniin vuonna 2006 isoisänsä neuvosta. Se kuitenkin vaati hänen poistumaan kotoa ja asumaan paikallisen isäntäperheensä Heijblomien luona.
 • Sillä välin hän jatkoi huonoa käytöstä, vaikka hän menestyi kentällä PVS Eindhovenissa. Lopulta hän alkoi muuttua mentorinsa Joost Lendersin, manageri Phillip Cocun ja isäntiensä, herra ja rouva Heijblomin vaikutuksen alaisena.
 • Hänet erotettiin useista kouluista huonon käytöksen vuoksi ja hän lopetti koulunkäynnin vuonna 2009, pelaten samana vuonna Alankomaiden U-16-maajoukkueessa. Isoisänsä kuoleman jälkeen vuonna 2009 hänen elämänsä täyttyi uudesta tyhjyydestä. Onneksi jalkapallo tuki häntä tuolloin.
 • Memphisillä on useita tatuointeja, joista yksi hänen vasemmassa käsivarressaan kunnioittaa hänen isoisänsä, joka kuoli päivää ennen kuin Memphis täytti 15. Sillä hetkellä, kun hän teki ensimmäisen kansainvälisen maalinsa. Alankomaita muistettiin tatuoinnilla Kristus Lunastaja ja päivämäärä 18.06.14 hänen vasemmassa vartalossaan, muistona hänen ensimmäinen kansainvälinen maalinsa Australiaa vastaan vuoden 2014 MM-kisoissa. Lisäksi hänellä on huulensa sisäpuolella tatuointi, jossa lukee succesvol (hollanniksi “menestynyt”) ja yläselässä tatuointi, jossa lukee “unelma-ajaja”.
 • Sosiaalinen media ilmoitti kesäkuussa 2017, että Memphis oli kihloissa amerikkalaisen televisiopersoonallisuuden Steve Harveyn nuorimman tyttären Lori Harveyn kanssa. Heidän suhteensa on sittemmin päättynyt.
 • Useat eläinoikeusjärjestöt kritisoivat Memphisiä huhtikuussa 2020, kun hän oli julkaissut kuvia, joissa hän oli ligerinpennulla ollessaan lomalla Dubaissa. Memphis vastasi sanomalla, että “ligerit eivät ole edes villieläimiä”.

Arvioitu nettovarallisuus vuonna 2022 (noin) 8 miljoonaa dollaria
Arvioitu netto Arvo vuonna 2021 (noin) 2 miljoonaa dollaria
Vuosipalkka 4,5 miljoonaa dollaria
Käyttöehdot 1–5 miljoonaa dollaria
Tulonlähde Ammattijalkapalloilija
Autokokoelma
Mercedes Maybach
Rolls Royce Wraith
Mercedes AMG G63
Audi RS6
Mercedes G-Wagon
Ferrari

Älä ansaitse 4,6 miljoonaa dollaria vuodessa. Depaylla on suuri kokoelma autoja. Hänen arvokkaisiinsa omaisuuksiin kuuluvat Mercedes Maybach S650 – 350 000 dollaria, Rolls Royce Wraith – 600 000+ dollaria, Mercedes AMG G63 – 150 000 dollaria ja Audi RS6 – 100 000 dollaria. Myös Mercedes G-Wagonin, jonka hän omisti vuonna 2016, ja Ferrarin, jonka hän uskotaan olleen, uskotaan kuuluneen hänelle.

Under Armour sponsoroi Memphis Depayta jonkin aikaa ennen kuin huhuttiin eroa. alkuvuodesta 2021. Adidas-saappaat ovat hänen käytössään, ja hän esiintyy jopa niitä koskevassa mainoksessa vuodesta 2014 lähtien. Memphis Depayn tuki ja sponsorointi ovat noin 1–5 miljoonaa dollaria.

Jalkapalloura

 • Vuodesta 2011 lähtien Memphis Depay pelaa Jong PSV:ssä, joka on PSV Eindhovenin varajoukkue. Hän teki debyyttinsä 21. syyskuuta KNVB Cup -ottelussa amatöörijoukkue VVSB:tä vastaan. Hän pelasi ensimmäisen Eredivisie-ottelunsa seuraavana vuonna 26. helmikuuta.
 • Vuosilla 2011-2012 hän pelasi yhteensä kahdeksan ottelua vaihtopelaajana ja teki kolme maalia. Hän pelasi myös kolme cup-ottelua ja teki kaksi maalia lisää, mikä nosti hänen kokonaismääränsä viiteen. Sillä välin 18-vuotias Depay allekirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa PSV:n kanssa 29. kesäkuuta 2012.
 • Vuosina 2012–2013 hän pelasi 20 kertaa liigassa ja neljä kertaa cup-kilpailuissa tehden kaksi ja yhden maalin. vastaavasti tavoite. Samana vuonna hän debytoi UEFA:ssa ja pelasi viisi ottelua tekemättä maalia.
 • Hän teki ensimmäisen maalinsa eurooppalaisessa jalkapallossa 30. heinäkuuta 2013 ajautuen sisään vasemmalta ja murskaamalla pallon yläkulmaan vastustajansa maalivahdin ohi. Kaudella 2013–2014 hän pelasi yhteensä 43 ottelua tehden 12 maalia liigassa ja kaksi Euroopan kilpailussa.
 • Hänen 22 maalia 30 pelissä teki hänestä Eredivisien parhaan maalintekijän vuonna 2014. -15. Hän pelasi myös vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa, joissa hän teki kaksi maalia viidessä ottelussa. Hollanti sijoittui kolmanneksi, ja hänen läpimurtonsa kiinnitti monien suurten seurojen huomion, mukaan lukien Manchester United.
 • Memphis Depay liittyi Manchester Unitediin 25 miljoonan punnan maksulla toukokuussa 2015. Hän teki Manchester Unitedin debyytti ystävyysottelussa Club Américaa vastaan Seattlessa, Yhdysvalloissa, 17. heinäkuuta. Neljä päivää myöhemmin hän teki seuralle ensimmäisen maalinsa San Jose Earthquakesia vastaan.
 • Hänen Valioliigadebyyttinsä tuli Tottenham Hotspuria vastaan 8. elokuuta 2015. Vuosina 2015–2016 hän pelasi liigassa 29 ottelua. , joka teki ensimmäisen maalinsa 26. syyskuuta. Hänen kausi ei kuitenkaan ollut kovin onnistunut.
 • Neljän peräkkäisen epäonnistumisen jälkeen lokakuussa 2015 hänet pudotettiin joukkueesta. Hänet poistettiin myös FIFA:n Ballon d’Or -listalta. Hän palasi Valioliigaan marraskuussa tehden toisen maalinsa Watfordia vastaan.
 • Vuosilla 2015–2016 hän pelasi 11 UEFA Europa League -ottelussa, joissa hän teki viisi maalia ja sai kiitosta seuran johdolta.
 • >

 • Lisäksi hän pelasi kuusi ottelua maajoukkueessaan vuonna 2016 ja teki kaksi maalia Alankomaissa.
 • Memphis Depay pelasi välinpitämättömästi kaudella 2016–2017, ja hän esiintyi neljässä liigaottelussa vaihtopelaajana. Hän allekirjoitti neljän ja puolen vuoden sopimuksensa Olympique Lyonnais’n kanssa 20. tammikuuta 2017 ja teki kilpailudebyyttinsä seurassa 22. tammikuuta. Vuosina 2016–2017 hän pelasi 17 Ligue 1 -ottelua ja teki viisi maalia.
 • Vuosilla 2017–2018 hän teki 19 maalia 36 Ligue 1 -ottelussa ja kolme maalia 10 Eurooppa-liigan ottelussa. Kesäkuussa 2017 hän aloitti hiphop-uran ja julkaisi Los Angelesista inspiroidun freestyle-pelin LA Vibes.
 • Hän teki 12 maalia 47 ottelussa vuosina 2018–2019 ja 15 maalia 22 ottelussa vuonna 2019. -2020 ja 22 maalia 40 ottelussa vuosina 2020-2021. Hän jatkoi myös musiikillisen uransa jatkamista ja julkaisi debyyttialbuminsa Heavy Stepper 27. marraskuuta 2020.
 • Seuraesiintymisten lisäksi hän pelasi myös maajoukkueessaan tehden vuonna 2018 viisi maalia, joista kuusi. vuonna 2019 ja kaksi vuonna 2020. 30.
 • 30. maaliskuuta 2021 hän teki ottelussa Gibraltaria vastaan vuoden 2022 jalkapallon MM-kisojen karsintakierroksella kaksi viimeistä kansainvälistä maaliaan.
 • Memphis Depay liittyi La Liga -seura Barcelonaan ilmaisella siirrolla 19. kesäkuuta 2021. 15. elokuuta 2021 hän debytoi Barcelonassa Real Sociedadia vastaan, jonka Barcelona voitti 4–2.
 • 1. –1 tasapeli Athletic Bilbaoa vastaan 21. elokuuta 2021, hän teki ensimmäisen maalinsa Barcelonassa.

Faktioita Memphis Depaystä

 • Hän aloitti jalkapallouransa kotikaupunkinsa vv Moordrechtissa. Seuran pelaajana hän kiinnitti Hollannin Sparta Rotterdamin partiolaisten huomion. Seura harkitsi vakavasti hänen hankkimistaan hänen ollessaan 8-vuotias.
 • Vuonna 2003 hän siirtyi Sparta Rotterdamin nuorisokokoonpanoon. Partiolaiset johtavista hollantilaisseuroista, kuten Ajax, Feyenoord ja PSV Eindhoven, huomasivat hänen vahvat suorituksensa Rotterdamissa.
 • Vuonna 2006 hän allekirjoitti sopimuksen PSV Eindhovenin kanssa. Hänen isoisänsä neuvot saivat hänet pysymään poissa Ajaxista. On mielenkiintoista huomata, että Depayn isoisä oli kasvanut Ajax-faniksi, mutta katsoi, että PSV oli parempi vaihtoehto hänen kehitykselleen.
 • Hän teki ensimmäisen ammattilaisliigamaalinsa Heerenveeniä vastaan maaliskuussa 2012. Ottelu päättyi otteluun. 5-1 voitto Eindhovenille.
  Hän teki kaudella 2014-15 22 maalia 30 liigaottelussa, mikä teki hänestä yhden liigan parhaista nuorista hyökkäävistä pelaajista. Eredivisie-tittelin voittamisen lisäksi hänellä oli myös keskeinen rooli joukkueensa menestyksessä.
 • France Football -lehti nimesi hänet parhaaksi nuoreksi pelaajaksi vuonna 2015. Johan Cruyff Trophy, joka myönnetään hollantilaiselle jalkapalloilijalle. Vuoden 2015, myönnettiin hänelle.
 • Häntä seurustelivat johtavat englantilaiset seurat, kuten Arsenal, Manchester United ja Liverpool kesällä 2015. PSV:n johtaja
 • Marcel Brands paljasti, että Liverpool kysyi Depayn saatavuudesta, mutta Liverpoolin manageri Brendan Rodgers väitti, ettei hän ollut edes nähnyt pelaajaa.
 • Aiemmin tänä vuonna Manchester United ilmoitti allekirjoittaneensa Depayn PSV:ltä. Aiemmin tänä vuonna paljastettiin, että United oli maksanut ilmoitetun 25 miljoonan punnan maksun.
 • Kun Depay siirtyi Manchester Unitediin, hän itse pyysi numeron 7 paidan, jota aiemmin käyttivät United-legendat, kuten esim. David Beckham, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona ja George Best.
 • Hän teki ensimmäisen ammattilaismaalinsa Manchester Unitedissa Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa Club Bruggea vastaan elokuussa 2015. Ottelun aikana hän teki kaksi maalia ja auttoi Marouane Fellainin maalin 3-1-voitossa.
 • Manchester Unitedissa hän ei pystynyt vakiinnuttamaan asemaansa. Hänen näyttävän elämäntyylinsä ovat joillekin hänen kamppailunsa ansiota Unitedin avainhahmojen, kuten Ryan Giggsin ja Wayne Rooneyn, ansioksi. Hän oli liian huolissaan designvaatteistaan ja kalliista autoistaan keskittyäkseen peliinsä.
 • Jose Mourinho antoi Depayn lähteä seurasta talvella 2017, kun hän varmisti siirtymisen Olympique Lyonnaisiin. Olympique Lyonnais maksoi arviolta 16 miljoonan punnan siirtomaksun.
 • Lisättyään takaisinosto- ja -myyntilausekkeet sopimukseensa Unitedin johto ja johtajat uskoivat, että hän voisi vielä saada takaisin menetettyään kosketuksensa. Lyonissa ja hänestä tuli todella loistava pelaaja.
 • Maaliskuussa 2017 Toulouse FC:tä vastaan hän teki sensaatiomaisen maalin puoliväliltä joukkueensa 4-0-voitossa. Hän kutsuu sitä parhaaksi maalikseen.
 • Hän teki ensimmäisen maalinsa Hollannin maajoukkueessa kesäkuussa 2014 MM-lohkovaiheen ottelussa Australiaa vastaan. Lisäksi hänestä tuli nuorin hollantilainen pelaaja, joka on tehnyt maalin MM-ottelussa.
 • Yhdessä Raphael Varanen ja Paul Pogban kanssa hän oli ehdolla parhaan nuoren pelaajan palkintoon vuoden 2014 MM-kisoissa. Palkinnon voitti lopulta Pogba.
 • Hän nauttii mustetaiteesta ja hänellä on useita tatuointeja, mukaan lukien “unelma-ajaja” ylävartalossaan. Hänellä on myös ‘succesvol’, mikä tarkoittaa menestystä, musteella hänen huulensa sisäpuolella.
 • Niceä vastaan hän teki hattutempun kauden 2017–2018 viimeisessä liigaottelussa. Hän auttoi joukkuettaan selviytymään Mestarien liigaan ensi kaudeksi voitolla.

UKK

Kuinka monta lasta Memphis Depay Onko sinulla?

27-vuotiaan nykyisestä parisuhteesta ei ole tietoa. Lori Harvey ja hän ilmoittivat kihlauksestaan vuonna 2017, mutta ovat sittemmin eronneet. Payella ei ole lapsia.

Miksi Memphis Depay on nimeltään Memphis?

Syynä tähän on, että pelaajan ghanalainen isä Dennis hylkäsi Memphisin ollessaan juuri neljävuotias, joten hän ei halua pitää häneen yhteyttä. “En koskaan anna hänelle anteeksi. Älä kutsu minua Depayksi, kutsu minua Memphisiksi”, uusi Barcelonan sopimus sanoi kerran lähteille.

Kuinka paljon Barcelona maksoi Depaystä?

Depay Barcelona allekirjoitti sopimuksen viime viikolla ilmaisella siirrolla Olympique Lyonista.Unitedilla oli mahdollisuus ostaa Depay takaisin osana 15 miljoonan punnan sopimusta, jonka seurauksena hän siirtyi Ligue 1:een, mutta päätti olla tekemättä niin, ja Barca astui toimeen saadakseen sopimuksen päätökseen. kauppaa ilmaiseksi.

Mikä kansalainen Memphis Depay on?

Hollannin
ghanalainen

Onko Memphis Depay hyvä pelaaja?

Memphis Depayn tyyli kentän ulkopuolella on verrattavissa hänen tyyliinsä kentällä, koska hänen fantastinen taitonsa, kuten hänen kykynsä liukua pelaajien läpi ahtaissa tiloissa niin matalalla painopiste ja hänen jalkapallomielensä tehdä asioita aivan tyhjästä.