Kevin De Bruyne Age, Net Worth, tyttöystävä, perhe ja elämäkerta

Nettoarvo 60 miljoonaa dollaria
Nimi Kevin De Bruyne
Syntymäaika 28. kesäkuuta 1991
Ikä 31 vuotta vanha
Sukupuoli Mies

Kevin De Bruyne on belgialainen jalkapalloilija. Vuodesta 2022 lähtien Kevin De Bruynen nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Hän pelaa keskikenttäpelaajana Valioliigassa Manchester Cityssä ja Belgian maajoukkueessa. Asiantuntijat ovat usein kutsuneet häntä “täydelliseksi jalkapalloilijaksi”, ja häntä pidetään yleensä yhtenä maailman parhaista pelaajista. Hän on pelannut Belgiassa vaikuttavat 80 maaottelua ja tehnyt 23 maalia virallisen debyyttinsä jälkeen vuonna 2010. Molemmilla kerroilla hän kuului Belgian joukkueisiin, jotka pääsivät puolivälieriin.

Kevin De Bruyne Wiki/Biografia
28. kesäkuuta 1991 syntynyt Kevin De Bruyne on 31-vuotias vuodesta 2022 lähtien. Hän syntyi ja kasvoi Drongenissa, Gentissä, Belgiassa. Hän on Belgian kansalainen ja uskoo katoliseen uskontoon. Hänen horoskooppi on Syöpä ja etnisyys on valkoinen valkoihoinen. Hän suoritti varhaiskoulunsa paikallisessa koulussa Belgiassa, Länsi-Euroopassa. Hän ei koskaan ilmoittautunut mihinkään korkeakouluun. Lapsuudesta lähtien hän oli kiinnostunut enemmän urheilusta kuin opiskelusta.

Syntymäpaikka Drongen, Gent, Belgia
Asuu tällä hetkellä Drongen, Gent, Belgia
Ammatti Jalkapalloilija
Aktiivinen Vuosi 1997 – nykyhetki
Kansallisuus Belgia
> Uskonto Katolinen
Etnisyys Valkoinen kaukasialainen
Kotikaupunki Drongen, Gent, Belgia
Hosaarimerkki> Syöpä
Koulu/Lukio Paikallinen koulu Belgiassa, Länsi-Euroopassa

Perhe, tyttöystävä ja ihmissuhteet
Kevin De Bruynen vanhemmat ovat Herwig ja Anna De Bruyne. Kevin De Bruynen isän nimi on Herwig De Bruyne, joka on ammatiltaan liikemies ja hänen äitinsä nimi on Anna De Bruyne, joka on kotiäiti. Hänellä on myös yksi sisarus, hänen nuoremman sisarensa nimi on Stefanie De Bruyne. Hänen siviilisäätynsä on naimisissa. Hänen vaimonsa nimi on Michele Lacroix. Pari meni naimisiin vuonna 2017. Pariskunnalla oli kolme lasta. Hänen tyttärensä nimi on Suri De Bruyne ja pojan nimet ovat Mason Milian De Bruyne ja Rome De Bruyne. Tätä ennen Kevin on ollut suhteessa Caroline Lijnenin kanssa vuosina 2010–2013.

Isännimi Herwig De Bruyne
Äidin nimi Anna De Bruyne
Veljen nimi –
Siskon nimi Stefanie De Bruyne
Tyttöystävä Michele Lacroix, Caroline Lijnen (Ex – Tyttöystävä)
Vaimon nimi Michele Lacroix
Siviilisääty Naimisissa
Lasten nimi Suri De Bruyne, Mason Milian De Bruyne, Rome De Bruyne

Fyysinen ulkonäkö
Kevin De Bruyne on hyvännäköinen älykäs ja komea mies, jolla on hurmaava ja reipas luonne. Hänellä on vahva ja houkutteleva fysiikka vaikuttavalla ruumiinmittauksella ja normaali vartalotyyppi. Hän on noin 5 jalkaa 11 tuumaa pitkä ja hänen ruumiinpainonsa on noin 70 kg. Hänellä on lyhyet ja tyylikkäät mansikanvaaleat hiukset ja rakkulansininen väri kauniilla ja lumoavilla silmillä.

Korkeus (n.) senttimetreinä: 155 cm, metreinä: 1,55 m, in jalka tuumaa: 5′ 11″
Paino (noin) kilogrammoina: 70 kg, paunaa: 154 lbs
Silmien väri Sininen
>Hiusten väri Mansikkablondi

Ura
Kevin de Bruyne aloitti uransa vakiopelaajana Genkissä. Hänen ammattiuransa alkoi paikallisessa seurassaan KVV Drongenissa vuonna 1997. Vuonna 2005 hän liittyi Gentiin ja muutti Genkiin. Hänet ylennettiin ensimmäisen joukkueen joukkueeseen vuonna 2008 seuran juniorijärjestelmässä jatkuvan etenemisensä seurauksena. Hänen nuorisoseuransa haastattelussa paljastettiin, että belgialainen oli Liverpoolin ja Michael Owenin fani.