Jurgen Kloppin elämäkerran faktat, lapsuus, nettoarvo, elämä

Jürgen Klopp on saksalainen jalkapallomanageri, jonka valmennustyyli on saanut useat pelaajat hänen huolenpidossaan ottamaan hänet lämpimästi vastaan mentorina. Hän on tällä hetkellä Englannin Valioliigan (EPL) jättiläisen Liverpoolin manageri, jonka nousu on hämmästyttänyt maailmaa viime aikoina. Aikoinaan jalkapallomaailman voima, jota monet pelkäsivät, punaisilla miehillä oli surkea suorituskyky muutaman viime vuoden aikana. Mutta Kloppin saapuminen merkitsi uuden aikakauden alkua Anfieldin miehille – Liverpool nousi ottamaan takaisin paikkansa yhtenä Euroopan parhaista seuroista. Kloop veti joukkueen läpi sydäntä särkevien pettymysten tullakseen jälleen Euroopan mestareiksi. Tässä Jürgen Kloppin elämäkerrassa Faktat, lapsuus, nettoarvo, elämä tarkastelemme Jürgen Kloppin elämää ja hänen matkaansa yhdeksi maailman parhaista jalkapallovalmentajista.

Jurgen Kloppin elämäkerta Faktat, ikä, lempinimi, perhe, vaimo, lapset, joukkue, horoskooppi
koko nimi: Jürgen Norbert Klopp
Lempinimi: Kloppo
Syntymäaika: 16. kesäkuuta 1967
Ikä: 55 vuotta
Syntymäpaikka: Stuttgart, Länsi-Saksa
Kansallisuus: Saksan
Pituus: 1,91 m
Paino: 83 kg
Koulutus: Frankfurtin Goethe-yliopisto,
Isä: Norbert Klopp
Äiti: Elisabeth Klopp
Sisarukset: Isolde Reich (sisko); Stefanie Klopp (sisko)
Aviopuoliso: Ulla Sandrock (naimisissa 2005)
Lapset: Marc Klopp (poika)
Urheiluvalmentaja: Jalkapallo/Jalkapallo (Association Football Manager)
Nykyinen seura/joukkue: Liverpool FC
Horoskooppimerkki: Kaksoset

Jürgen Kloppin lapsuuden tarina, varhainen elämä, jalkapalloura

Jürgen Klopp oli viimeinen kolmesta lapsesta, jotka syntyivät Norbert ja Elisabeth Kloppin Stuttgartissa, Länsi-Saksassa. Hänen isänsä työskenteli myyjänä ja oli aiemmin maalivahti. Hänen isänsä aloitti hänet jalkapalloon kasvaessaan. Varhaisvuosinaan Klopp myöntää halunneensa lääkäriksi, mutta hän ei koskaan tuntenut oloaan tarpeeksi älykkääksi. Tämä tunne heijastui hänen rehtorinsa huomautuksessa Kloppille, kun hänelle jaettiin A-tason todistus. Puhuessaan hänen rehtorinsa toivoi, että Klopp menestyy jalkapallossa, sillä jos se ei onnistu, tulevaisuus ei ollut niin valoisa nuorelle Kloppille. Klopp pelasi nuoruudessaan jalkapalloa useissa saksalaisseuroissa, kuten FC Pforzheimissa, Viktoria Sindlingenissä, Eintracht Frankfurt II:ssa ja Rot-Weiss Frankfurtissa.

Kun nuori Klopp pelasi amatöörijalkapalloa, hän työskenteli videon parissa. vuokrakauppa. Vaikka hän ei pelannut ammattijalkapalloa Eintracht Frankfurtissa, Klopp osallistui Frankfurtin Goethen yliopistoon. Tänä aikana Klopp hoiti Frankfurtin D-Juniorsin jalkapalloasioita. Klopp suoritti korkea-asteen koulutuksensa ja valmistui urheilutieteen pääaineenaan Frankfurtin Goethen yliopistosta. Hänen jalkapallouransa jatkui, ja hänet hankittiin Mainz 05:een vuonna 1990. Seurassa ollessaan Klopp siirtyi lyömisestä puolustamiseen, täsmälleen vuonna 1995. Vuonna 2001 Klopp lopetti jalkapallon Mainz 05:ssä, koska seurojen ennätys teki maalintekijän.

Jurgen Klopp -profiili, valmennetut joukkueet, manageriura, palkinnot voitettu

Mainz 05 (2001–2008)
Kun hän jäi eläkkeelle jalkapallosta, Mainz 05 nimitti Kloppin seuran manageriksi helmikuussa 2001. Kun Klopp siirtyi seuran johtotehtäviin, Klopp voitti kuusi seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan seuran managerina ja päätti kauden 14. liiga. Ensimmäinen kokonainen kautensa managerina Klopp sijoittui liigassa neljänneksi kaudella 2001/2002. Sama tapahtui kaudella 2002/03. Hän sijoittui lopulta kolmanneksi kaudella 2003/04, mikä toi seuran nousemisen Bundesliigaan ensimmäistä kertaa.

Ensimmäisellä Bundesliiga-kaudellaan Klopp auttoi Mainz 05:tä sijoittumaan 11. sijalle. Kaudella 2005/2006 Klopp sijoittui 11. sijalle Bundesliigassa ja johti Mainzin UEFA Cupiin, jossa se hävisi ensimmäisellä kierroksella. Kauden 2006/07 lopussa Mainz 05 putosi. Seuraavalla kaudella Klopp erosi seuran managerista epäonnistuttuaan seuraavalla kaudella.

Borussia Dortmund (2008–2015)
Sen jälkeen kun Kloppia pyydettiin toimimaan managerina. Saksalaisen Borussia Dortmundin kanssa toukokuussa 2008 hän allekirjoitti 2 vuoden sopimuksen seuran kanssa. Ensimmäisen kauden aikana seuran managerina Klopp voitti Saksan Super Cupin ja sijoittui liigassa kuudenneksi. Tällä toisella kaudella seuran managerina seura sijoittui liigassa viidenneksi. Kauden 2010/11 lopussa Klopp johti liigan nuorimman joukkueen kanssa Dortmundin Bundesliigan kunniaan.

Seuraavalla kaudella Klopp toisti saavutuksen. Toukokuussa 2012 Klopp johti joukkueen voittamaan DFB-Pokalin. Surkean kauden 2012/13 jälkeen, jolloin Klopp putosi Mestarien liigan välierissä, Klopp allekirjoitti jatkosopimuksen Dortmundin kanssa, jonka mukaan hän pysyy seurassa kesäkuuhun 2018 asti, kaudella 2013/14. Sillä kaudella Klopp johti seuran voittamaan Saksan Super Cupin. Voitettuaan Saksan Super Cupin kaudella 2014/15 Klopp ilmoitti jättävänsä seuran managerin tehtävänsä kauden päätyttyä.

Liverpool (2015–päivämäärä)
Lokakuussa 2015 Klopp allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen EPL-seura Liverpoolin kanssa. Ensimmäisellä kaudellaan seurasta vastaavana managerina Klopp johti joukkueen Liigacupin finaaliin, jonka se hävisi. Hän johti myös Liverpoolin ensimmäiseen finaaliin eurooppalaisessa kilpailussa vuoden 2007 jälkeen, UEFA Eurooppa-liigan finaaliin, jonka he hävisivät. Hän sijoittui liigassa kahdeksanneksi. Kesäkuussa 2016 Klopp ja valmennustiimi allekirjoittivat kuuden vuoden jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa.

Hänen toisen kautensa seuran valmentajana seura sijoittui liigassa neljännelle sijalle. oikeutettu Mestarien liigaan. Ensimmäisessä Mestarien liigassaan Liverpoolin kanssa Klopp ohjasi seuran turnauksen finaaliin, jossa se hävisi Real Madridille 3-1. Valtava tappio johti siihen, että Klopp hankki Van Dijkin puolustajan maailmanennätyssummalla, 75 miljoonalla punnalla. Klopp lisäsi joukkueeseensa myös huippupelaajia, kuten maalivahti Alisson Beckerin ja hyökkääjä Xherdan Shaqirin. Kaudella 2018/19, voitettuaan kaikki joulukuun ottelut, Klopp valittiin Valioliigan kuukauden valmentajaksi.

Liverpoolin huippumuodosta huolimatta he hävisivät useissa kotimaisissa cupissa. Mutta he kompensoivat tappionsa voittamalla Mestarien liigan kukistettuaan englantilaisen kilpailijansa Tottenham Hotspursin 2-0, mikä merkitsi hänen ensimmäistä Mestarien liigan voittoaan ja ensimmäistä pokaaliaan Liverpoolissa. Kaudella 2019/20 FA Community Shieldin menetyksen jälkeen Klopp voitti UEFA Super Cupin. Hän voitti Valioliigan kuukauden valmentajan elokuussa neljännen kerran. Syyskuussa 2019 Klopp palkittiin parhaana FIFA:n miesten valmentajana.

Jurgen Kloppin nettovarallisuus, suositukset, sponsorit, palkka, auto
Kloppin nettovarallisuuden arvioidaan n. 19 miljoonaa dollaria USD. Häntä on käyttänyt mainoksissa eri merkkien, kuten Puman ja Opelin, mainoksissa muutamia mainitakseni. Hänellä on myös tuki- ja sponsorointisopimuksia muiden tuotemerkkien, kuten New Balancen, Warsteinerin, Philipsin ja Sky Deutschlandin, kanssa. Goal.comin mukaan Kloppin kerrotaan tienaavan 7 miljoonaa puntaa (mikä tarkoittaa noin 9 miljoonaa dollaria) vuodessa Liverpooliin siirtymisen jälkeen. Tämä on valtava lisäys verrattuna 4 miljoonaan puntaa, jonka hän ansaitsi Borussia Dortmundissa. Klopp ajaa tällä hetkellä Opel Insignialla, jonka arvo on noin 18 000 puntaa – hyvin yksinkertainen auto hänen kaliiperilleen.

Jurgen Kloppin henkilökohtainen elämä, trivia, hyväntekeväisyys
Klopp on tällä hetkellä naimisissa sosiaalityöntekijä ja lastenkirjailija Ulla Sandrockin kanssa, jonka hän tapasi pubissa. He menivät naimisiin vuonna 2005. Hän oli aiemmin naimisissa Sabinen kanssa, mutta pari erosi vuonna 2001. Molemmilla on poika, Marc Klopp, joka pelasi seurajalkapalloa. Voitettuaan FIFA:n parhaan miesten valmentajan palkinnon syyskuussa 2019, Klopp ilmoitti allekirjoittaneensa Common Goal -liikkeen, mikä tarkoitti, että hän lahjoittaa 1 % palkastaan erilaisille organisaatioille, jotka käyttävät jalkapalloa sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen.