Jack Wilsheren elämäkerta

Tässä täydellisessä ja kaiken kattavassa artikkelissa tarkastelemme tähteä, joka loisti kirkkaasti uransa parhaimmillaan, mutta menetti valonsa, kun hän eteni ammattiuransa vaiheissa. Tervetuloa Jack Wilsheren elämäkertaan.

Biografia: Kattava artikkeli siitä, kuka henkilö on/oli ja mitä hän on/oli tehnyt elämänsä aikana. Tässä tapauksessa puhumme Jack Wilsherestä, jota pidettiin kerran Arsenalin tulevaisuutena, mutta joka ujosi ikääntyessään.

Ehkä se liittyy jotenkin hänen ikäänsä tai hänen intohimonsa puutteeseen, mutta tosiasia, että hänen hyvä sydän ja legendaarinen persoonallisuutensa ovat edelleen koskemattomia, osoittaa, että suorituksestaan huolimatta hän ansaitsee kutsua sankariksi ja mestariksi.

Jack Wilsherellä ei ollut helppoa tietä ylös. Hän on tehnyt kovasti töitä saavuttaakseen tavoitteensa. Vaikka hän oli onnistunut pitämään valokeilassa häntä vuosia, mutta valitettavasti hänen valtava suorituskyvyn pudotus, jonka syytä ei tiedetä, sai hänet hämmästymään ja heitti hänet potentiaalisen vuoren huipulta ja pakotti hänet tavalliseksi pelaajaksi.

Wilshere tuli Arsenalin nuorisojärjestelmän kautta ja teki vaikutuksen alusta alkaen. Gennaro Gattuso, entinen italialainen pelaaja ja nykyinen AC Milanin manageri, sanoi Wilsherestä: “Hän ei ole supernopea, mutta hänellä on paljon taitoja ja hän on erittäin tekninen. Hän tietää tarkalleen, mistä ottaa pallo, kun hän saa sen… Hän ajattelee kuin englantilainen pelaaja, mutta hän pelaa kuin espanjalainen.”

Aluksi olemme listanneet sinulle kaikki Jack Wilsheren perustiedot. lukeaksesi ja valmistautuaksesi laajentamaan tietämystään tästä englantilaisesta jalkapalloilijasta.

Henkilökohtaiset tiedot
Koko nimi: Jack Andrew Garry Wilshere
> Syntymäaika: 1. tammikuuta 1992
Syntymäpaikka: Stevenage, Englanti
Ikä: 29
Seksuaalisuus: Suora
Kansallisuus: Englanti
Tähtimerkki: Kauris
Siviilisääty: Naimisissa
Vaimo: Andriani Michael
Sisarukset: Tom Wilshere (veli), Rosie Ann Wilshere (sisar)
Uskonto: Christian

Jalkapallon tiedot
Paidan numero: 11
Lempinimi: Tulevaisuus, Su per Jack
Sijainti: Keskikenttäpelaaja
Markkina-arvo: 2,50 m euroa
Korkeus: 1,72 m
Paino: 64 kg
Etnisyys: Valkoinen
Vartalotyyppi: Urheilullinen
Hiusten väri: Vaalea Ruskea
Silmien väri: Ruskea
Rinta: 1,01 m
Vyötärönympärys: 80 cm
>Käsivarsien/hauislihasten koko: 38 cm

Jack Wilsheren elämäkerran seuraavassa osassa aiomme tutkia Jack Wilsheren lapsuutta ja hänen lähtökohtaansa.

Jack Wilsheren varhainen elämä

Jack Wilsheren syntymäaika on 1. tammikuuta 1992. Hän syntyi Hertfordshiren kaupungissa Stevenagessa, ja Jack Wilsheren elämäntarina alkoi läheisessä Hitchinissä, jossa hän toimi koulunsa jalkapallon kapteenina. tiimi. Vuodesta 7 vuoteen 10 hän toimi The Priory School -jalkapallojoukkueen kapteenina County Cupin ja District Cupin voittamiseen sekä alle 15-vuotiaiden National Cupiin vuonna 8.

Hän oli elinikäinen West Ham Unitedin kannattaja, sankarina Paolo Di Canio. Lyhyen oleskelun jälkeen Luton Townin nuorisojärjestelmässä Wilshere liittyi Arsenal Academyyn lokakuussa 2001 yhdeksänvuotiaana. Hän eteni riveissä ja nimitettiin alle 16-vuotiaiden kapteeniksi 15-vuotiaana; hän pelasi myös muutaman kerran alle 18-vuotiaiden joukkueessa.

Wilshere pelasi Champions Youth Cupissa Malesiassa kesällä 2007, ja palattuaan Englantiin Arsenal Academyn valmentaja Steve Bould antoi hänelle aloituksen. alle 18-vuotiaiden ensimmäisessä ottelussa Chelseaa vastaan. Hän teki ensimmäisen maalinsa 4–1-voitossa Aston Villasta alle 18-vuotiaista. Sen jälkeen hän teki hattutempun Watfordia vastaan alle 18-vuotiaita vastaan auttaakseen joukkuettaan voittamaan Academy A:n.

Jack Wilsheren profiili

Wilshere selvisi Arsenalin nuorisojärjestelmä ja hänen suorituskykynsä vakuuttivat hänen managerinsa siitä, että hän voi olla joukkueen “tulevaisuus”. Analyysi hänen persoonallisuutensa ja pelityylinsä tekijöistä, jotka tekivät hänet tunnetuksi, löytyy Jack Wilsheren elämäkertaartikkelin seuraavasta osiosta.

Pelityyli

Wilshere on tunnettu tahdistaan, näkökyvystään, syötöstään ja yhdistelmäpelistään sekä johtajuudestaan kentällä. Arsène Wenger on kuvaillut häntä olevan “espanjalainen tekniikka, mutta englantilainen sydän.

“Huolimatta hänen pituudestaan, Owen Coyle, Boltonin manageri Wilsheren laina-aikana seurassa, ylisti hänen kykyään “tallata” ja koputa.” Arsenalin nuorten kehitysjohtaja Liam Brady kuitenkin totesi, että Wilshere kamppaili vihansa kanssa uransa alkuvaiheessa.
Wilshere on ollut erittäin monipuolinen valittaessa paikkaa, jossa hänen pitäisi pelata, mukaan lukien puolustava keskikenttäpelaaja, laitahyökkääjä, ja ennen kaikkea syvällä makaava keskikenttäpelaaja. Wilshere on “box-to-box-pelaaja, enemmän kuin vain pitävä keskikenttäpelaaja”, kuten Wenger itse mainitsi aiemmin.

Wilsheren pelityyliä on verrattu entiseen Arsenalin keskikenttäpelaajaan Liam Bradyyn, joka kuvaili Wilsheret “viimeisimmäksi teknisesti lahjakkaiden englantilaisten pelaajien joukossa Glenn Hoddlesta Wayne Rooneyyn”, Bradyn mukaan.

Vastaanotto
Wilshere sai kiitosta pelistään. suoritukset ja mahdollisuudet hänen palattuaan loukkaantumisesta kaudella 2012–2013 useilta arvostetuilta pelaajilta: Entinen Manchester Unitedin ja Saksan keskikenttäpelaaja Bastian Schweinsteiger kuvaili Wilsheret “yhdeksi parhaista pelaajista”, kun taas Borussia Dortmund ja Saksa hyökkääjä Marco Reus kehui häntä “täydelliseksi pelaajaksi”.

Maalijuhla
Jack Wilsherestä ja hänen maalijuhlistaan on jo liikaa tietoa, joista yhden ei pitäisi olla jopa pitää juhlana, koska hän unohti juhlimisen. Merkkittyään paluunsa Bournemouthiin loistavalla ensimmäisen maalin maalilla, Jack Wilshere myönsi, että hän “unohti juhlimisen”, kun Cherries eteni FA Cupin viidennelle kierrokselle. Toinen oli tarina “A”-eleestä.

Wilsheren maalijuhla oli tehdä A-ele käsillään maalinteon jälkeen ottelussa Aston Villaa vastaan. Se sai fanit puhumaan sosiaalisessa mediassa siitä, mitä “A” tarkoittaa, suosituimpien arvausten ollessa “Arsenal” ja “Archie”, kun taas muutamat näyttivät pitävän sitä jonkinlaisena “gangsteri”-symbolina, jota nähdään hip-hopissa. musiikkivideoita näinä päivinä.

Jack Wilshere jalkapallon ulkopuolella

Jack on ollut tupakointikeskustelujen keskipiste vuosien ajan, koska hänen tupakoinnistaan on ilmestynyt kuvia . Globaalin 10Ten Talentin julkaisujuhlien aikana Jack Wilsheren annettiin haastatella Pelleä, kolminkertaista maailmancupin voittajaa. Jack Wilsheren uskonto on kristinusko, ja hän väittää, ettei hän ole niin uskonnollinen. Ten Talent on sitoutunut turvaamaan ja kasvattamaan jalkapalloilijoiden kykyjä, johtamaan heitä menestyksen tielle ja valitsemaan parhaat mahdollisuudet auttaakseen heitä saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteensa. 10Ten on nyökkäys jalkapalloilijoille, jotka ovat pukeutuneet numero kymmenen pelipaidaan. Pele ja Wilshere ovat kaksi voimakkainta jäsentä. Wilshere esiintyi yhdessä Wayne Rooneyn kanssa FIFA 12:n kannessa Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Jack Wilsheren henkilökohtainen elämä

Tässä osiossa aiomme sukeltaa syvälle hänen henkilökohtaiseen elämäänsä sekä hänen ystävällisiin tekoihinsa. Lisäksi tutkimme myös Jack Wilsheren elämäkerran pimeitä puolia.

Perhe, lapset ja suhde

Jack Wilshere on ollut suhteessa vuodesta 1997 lähtien. lapsuuden kultaseni, kampaaja Lauren Nealin kanssa. Hänestä tuli heidän poikansa Archie Jack Wilsheren isä 29. syyskuuta 2011 ollessaan 19-vuotias. Delilah Grace Wilshere, pariskunnan toinen tytär, syntyi 26. syyskuuta 2013.

Vuonna 2014 pariskunta kuitenkin erosi. Las Vegasissa vietetyn viikonlopun jälkeen heillä oli väitetysti suhdeongelmia. Hän päätti maksaa 80 000 puntaa entiselle tyttöystävälleen osana sovintoa heidän erottuaan. Hän jäi 1,5 miljoonan punnan arvoiseen kotiinsa Pohjois-Lontoossa erottuaan entisestä tyttöystävästään ja vaihtoi säännöllisesti kuvia sosiaalisten verkostojen kautta. Vuonna 2015 Wilshere rakastui tyttöystäväänsä Andriani Michaeliin. Pariskunta tapasi isänsä parturissa Pohjois-Lontoossa, ja Michael on sittemmin jakanut useita kuvia heistä Instagram-sivullaan.

Pari meni naimisiin 17. kesäkuuta 2017 Toscanassa seurusteltuaan parin kanssa. vuosia. Tällä hetkellä pariskunta rakastaa avioliittoaan ja julkaisee usein kuvia viikonlopuistaan sosiaalisessa mediassa.

Filantropia

West Hamin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere tietää jotain tai kaksi vaikeuksien voittamisesta, sillä hän on viettänyt suurimman osan urastaan toipumassa vammoista.

Joten hän ei tarvinnut juurikaan rohkaisua lainatakseen nimeään ja tukea The Nightingale’s Albumille, lasten e-kirjalle, joka kertoo altavastaajien ryhmästä. , Wilsheren ja brittiläisten urheilijoiden ja naisten avulla, muuttuvat sankareiksi kriisin aikana. Wilshere liittyi nopeasti, koska rahat menevät NHS Charities Togetherille ja taisteluun koronavirusta vastaan.

Lakiasiat
Wilshere, jota pidetään yhtenä Englannin valoisimmista mahdollisuuksista, Metropolitan Police varoitti häntä yleisestä pahoinpitelystä. “18-vuotias mies kävi Länsi-Lontoon poliisiasemalla, jossa hän antoi varoituksen yleisestä pahoinpitelystä”, Metin tiedottaja sanoi. “Yöllä ystävien kanssa Jack puuttui rauhantekijänä kiistaan suojellakseen ystävää”, Wilsheren tiedottaja sanoi. “Poliisi on sopinut, että Jackin läsnäolo oli niin vähäistä, että häntä pitäisi syyttää varovaisuudesta.” “Ei voida kommentoida enempää, koska poliisin tutkimukset ja oikeudenkäynnit ovat vireillä ja Jack voidaan kutsua todistajaksi”, kuten poliisi sanoi. Tämä tapahtuma saattaa olla Jack Wilsheren elämäkerran synkin osa.

Jack Wilsheren uratilastot
16 vuoden ja 256 päivän ikäisenä hän debytoi ykkösjoukkueessa Arsenalista vuonna 2008, ja siitä tuli seuran kaikkien aikojen nuorin liigapelaaja.
Wilshere on saanut useita palkintoja, mukaan lukien PFA:n vuoden nuori pelaaja -palkinnon, valinnan kauden 2010–11 PFA:n vuoden joukkueeksi ja Arsenalin kauden pelaaja -palkinnon. , jota fanit äänestivät hänen saavutuksistaan hänen ensimmäisen täyden kauden aikana Arsenalissa vuosina 2010–2011.
Wilshere on Englannin kotoisin, joka on pelannut maansa maajoukkueessa alle 16-, alle 17- ja alle 19-vuotiaiden, ja alle 21-vuotiaat. 18 vuoden ja 222 päivän ikäisenä hän debytoi seniorijoukkueessa Unkaria vastaan, tehden hänestä Englannin 12. kaikkien aikojen nuorin pelaaja. Mennään yksityiskohtiin Jack Wilsheren elämäkerran seuraavassa osassa.

Klubi
Hän debytoi Arsenal-reserveissä Readingia vastaan 16-vuotiaana helmikuussa 2008. , teki pelin ainoan maalin tasapelissä. Maaliskuussa hän teki ikimuistoisen maalin West Hamin reservejä vastaan, poimi pallon ja kiertyi laukauksen vasempaan yläkulmaan joukkueen valmentajan Arsène Wengerin katsoessa.

Vuoden 2007 lopussa– Kaudella 08 hän teki kaksi maalia ja kaksi syöttöä vain kolmessa reservipelissä. Hänet valittiin turnauksen pelaajaksi autettuaan alle 16-vuotiaita voittamaan Ferroli Cupin. Wenger valitsi Wilsherelle paidan numero 19, ja hänet nimitettiin Arsenalin perusjoukkueeseen kaudeksi 2008–2009. Syyskuussa 2008 hän teki ammattilaisdebyyttinsä Robin van Persien 84. minuutin vaihtopelaajana Valioliigan ottelussa Ewood Parkissa Blackburn Roversia vastaan. Hän oli Arsenalin kaikkien aikojen nuorin liigadebyytti 16 vuoden ja 256 päivän ikäisenä, mikä on aiemmin Cesc Fàbregasin ennätys. Wilshere teki ensimmäisen kilpailumaalinsa Arsenalille, kun hän voitti liigacupin 6–0 Sheffield Unitedia vastaan kymmenen päivää myöhemmin, syyskuun 23. päivänä. Wilshere debytoi Englannissa elokuussa tehden hänestä kolmen leijonan historian 10. nuorimman pelaajan. Hän aloitti myös kaikki kolme Arsenalin Valioliigan peliä. Hän pelasi 1–1 tasapelin Liverpoolin kanssa, voitti Blackpoolin 6–0 ja tuli vaihtopelaajana Blackburn Roversia vastaan osoittaen erinomaista muotoa. Wilsheren hyvä muoto jatkui lokakuussa, mutta hänen kuukausinsa katkaistiin punaisella kortilla 2–1-voitossa Birmingham Cityä vastaan 16. lokakuuta. Hänet erotettiin Nikola Zigicin taklauksesta myöhään loukkaantumisajan jälkeen, ja hän jätti loput väliin. kotimaan kuukauden.

Seuraavien kuukausien aikana Wilshere oli vakituinen pelaaja Alex Songin rinnalla Arsenalin keskikentällä. Hän vastasi Arsenalin takaneljän suojaamisesta Chelseaa vastaan tässä asemassa. 18-vuotiasta ylistettiin suuren fyysisen voiman näyttämisestä Michael Essieniä ja John Obi Mikeliä vastaan Arsenalin 3–1-voiton aikana. Tammikuun aikana hän pelasi seitsemän ottelua Arsenalissa ja jatkoi keskikenttäyhteistyötään Alex Songin kanssa. Hänen linkkinsä havainnollistettiin 1–0-voitossa Manchester Unitedia vastaan. Nähtyään 19-vuotiaan miehen pitävän keskikenttäpaikkaa Arsenalissa kauden aikana, silloinen Englannin valmentaja Fabio Capello määritteli hänet “tulevaisuudeksi” ja ilmoitti aikovansa antaa hänelle “pitäjän roolin” Englannissa. Wilshere päätti kauden esiintymällä kaikissa Arsenalin viimeisissä otteluissa toukokuussa, jolloin hän pelasi Gunnersissa 49 ottelua kaikissa kilpailuissa. Wilshere jatkoi vahvoja suorituksia vuoden 2013 ensimmäisen kuukauden aikana, kun hän esiintyi kaikissa kahdeksassa Arsenalin pelissä ja teki voittomaalin Swansea Cityä vastaan FA Cupissa. Tuossa ottelussa hän sai toisen Man of the Match -palkinnon menestyksestään Walesin joukkuetta vastaan. Kun tavallinen kapteeni Thomas Vermaelen loukkaantui West Hamia vastaan, Wilsherelle annettiin kapteenin käsivarsinauha. “Wilshere on luonnollinen johtaja, joka ei pelkää mitään jalkapallokentällä”, kuten Wenger totesi.

Loukkaantumisten vuoksi Wilshere aloitti kauden vasemmalla laidalla korvaten Arsenalin ykkösjoukkueen laitahyökkääjät Lukas Podolskin. , Alex Oxlade-Chamberlain ja Theo Walcott. 6. lokakuuta hän teki kauden ensimmäisen maalinsa 1–1-tasapelissä West Bromwich Albionissa. 19. lokakuuta hän teki kauden toisen maalinsa 4–1-voitossa Norwich Citystä Emiratesissa.

Olympique de Marseillen 2–0-voitossa UEFA:n Mestarien liigassa 26. marraskuuta hän teki uransa ensimmäisen ahdin, joista ensimmäinen oli englantilaisen pelaajan nopein eurooppalainen maali Euroopan huippuluokan kilpailussa 29 sekunnissa.
Wilshere allekirjoitti kauden mittaisen lainasopimuksen AFC:n kanssa. Bournemouthissa 31. elokuuta 2016, ja sille annettiin numero 32, jota oli aiemmin käyttänyt keskikenttäpelaaja Eunan O’Kane. 10. syyskuuta 2016 Wilshere debytoi Bournemouthissa 63. minuutin vaihtopelaajana 1–0-voitossa West Bromwich Albionia vastaan.

Sen jälkeen Wilshere voitti Bournemouthin kuukauden pelaaja -palkinnot marraskuussa. Joulukuu 2016. Törmättyään Harry Kanen kanssa ottelussa Tottenham Hotspuria vastaan White Hart Lanella 15. huhtikuuta 2017, Wilshere sai vasempaan pohjeluun hiusmurtuman.
Wilshere debytoi Valioliigassa Arsenalissa ensimmäistä kertaa sen jälkeen toukokuuta 2016 joukkueen 0–0-tasapelissä West Ham Unitedin kanssa 13. joulukuuta 2017, kiitos hänen esityksensä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ja Ramseyn loukkaantumisen.

Loukkaantumisten vuoksi Wilshere aloitti kauden vasemmalla laitalla, joka korvaa Arsenalin ykkösjoukkueen laitahyökkääjät Lukas Podolskin, Alex Oxlade-Chamberlainin ja Theo Walcottin. 6. lokakuuta hän teki kauden ensimmäisen maalinsa 1–1-tasapelissä West Bromwich Albionissa. 19. lokakuuta hän teki kauden toisen maalinsa 4–1-voitossa Norwich Citystä Emiratesissa.

Olympique de Marseillen 2–0-voitossa UEFA:n Mestarien liigassa 26. marraskuuta hän teki uransa ensimmäisen ahdin, joista ensimmäinen oli englantilaisen pelaajan nopein eurooppalainen maali Euroopan huippuluokan kilpailussa 29 sekunnissa.
Wilshere allekirjoitti kauden mittaisen lainasopimuksen AFC:n kanssa. Bournemouthissa 31. elokuuta 2016, ja sille annettiin numero 32, jota oli aiemmin käyttänyt keskikenttäpelaaja Eunan O’Kane. 10. syyskuuta 2016 Wilshere debytoi Bournemouthissa 63. minuutin vaihtopelaajana 1–0-voitossa West Bromwich Albionia vastaan.

Sen jälkeen Wilshere voitti Bournemouthin kuukauden pelaaja -palkinnot marraskuussa. Joulukuu 2016. Törmättyään Harry Kanen kanssa ottelussa Tottenham Hotspuria vastaan White Hart Lanella 15. huhtikuuta 2017, Wilshere kärsi vasempaan pohjeluun hiusmurtuman.

Wilshere debytoi Valioliigassa Arsenalissa. ensimmäistä kertaa toukokuun 2016 jälkeen joukkueen 0–0-tasapelissä West Ham Unitedia vastaan 13. joulukuuta 2017, kiitos hänen esityksensä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ja Ramseyn loukkaantumisesta.

Kansainvälinen
Ottaen huomioon Jack Wilsheren kansallisuuden, hän on pelannut Engalndsin maajoukkueessa vuodesta 2006. Wilshere on kilpaillut omaansa yläpuolella olevassa ikäryhmässä Englannin nuorisomaajoukkueissa. Wilshere oli vain 14-vuotias, kun hän esiintyi Englannin alle 16-vuotiaiden joukkueen Victory Shieldissä vuonna 2006. Hän aloitti pelaamisen Englannin alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa 15-vuotiaana. Toukokuussa hänet nimitettiin joukkueeseen vuoden 2009 UEFA:n alle 17-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailuihin. Hän aloitti kaksi ensimmäistä ottelua ja teki vaikutuksen erityisesti toisessa ottelussa Saksaa vastaan ennen kuin hän kärsi loukkaantumisesta, joka pakotti hänet jättämään väliin loppuottelun. Hänet nimettiin turnauksen jälkeen yhdeksi turnauksen kymmenestä potentiaalisesta tähdestä.

Wilshere nimettiin ensimmäistä kertaa Englannin seniorijoukkueeseen ystävyysottelussa Unkaria vastaan 7. elokuuta 2010. Ottelussa 11. elokuuta , 2010, hän esiintyi Englannissa ja tuli 83. minuutin korvaajaksi Steven Gerrardille. 18 vuoden ja 222 päivän ikäisenä hänestä tuli 10. nuorin Englannin maajoukkueessa pelannut pelaaja. Wilshere teki täyden Englannin debyyttinsä 9. helmikuuta 2011, kun hän aloitti ystävyysottelun Tanskaa vastaan. Huolimatta siitä, että hän pelasi tuntemattomassa asennossa aivan puolustuksen edessä, hän teki vaikutuksen ja sai kiitosta managerilta Fabio Capellolta.

Wilshere debytoi Englannin maajoukkueessa UEFA Euro 2012 -karsintaottelussa Walesia vastaan Cardiffin Millennium Stadiumilla 25. maaliskuuta. 2011. Hän esiintyi vielä kerran karsintakierroksella, mutta loukkaantumisen vuoksi hän ei voinut pelata turnauksen finaalissa. Wilshere pelasi ensimmäisen ottelunsa Englannissa sitten vuoden 2011 loukkaantumisen vuoksi 6. helmikuuta 2013, ja hänet äänestettiin ottelun mieheksi, kun Englanti voitti Brasilian 2–1 Wembley Stadiumilla. Monet ihmiset, mukaan lukien manageri Roy Hodgson, kapteeni Steven Gerrard, Wayne Rooney ja Frank Lampard, ylistivät Wilsheren ponnisteluja.

Hän kuului Englannin joukkueeseen vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa ja debytoi Italiaa vastaan 73. minuutilla 73. minuutin vaihtona. Kun Englanti oli jo poissa kilpailusta, hän aloitti viimeisen ryhmäottelun Costa Ricaa vastaan. Kuudessa seitsemästä UEFA Euro 2016 -karsintaottelusta Wilshere valittiin ottelun mieheksi. 28. esiintymisellään hän teki kaksi pitkän matkan maalia UEFA Euro 2016 -karsintaottelussa Sloveniaa vastaan 14. kesäkuuta 2015, kun Englanti voitti takaapäin Ljubljanan Stoice-stadionilla 3–2.
Wilshere nimettiin. vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen lämmittelyjoukkueeseen valmistautuessaan vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoihin Venäjällä. Hänet jätettiin pois Gareth Southgaten 23-miehen Englannin joukkueesta turnaukseen 16. toukokuuta 2018.

Jack Wilsheren kunnia!
Jack Wilsheren viimeiselle osalle. elämäkerta, katsomme hänen saavutuksiaan ja palkintojaan, joita hän onnistui keräämään tähän päivään asti. Hänen ensimmäinen palkintonsa, jonka hän onnistui nostamaan suhteellisen nuorena, oli FA Youth Cup vuosina 2008-2009 Arsenalsin nuorten puolella. Kun hänet ylennettiin seniorijoukkueeseen, hänen tiiminsä onnistui saamaan FA Cupin 2 peräkkäisenä vuonna (2013-14, 2014-15). Hänen henkilökohtainen palkintolistansa sen sijaan kiinnittää huomiosi. Hänen maalinsa olivat virheettömiä; Näin ollen BBC valitsi 2 niistä kauden maaliksi 2 vuodeksi. Hän nosti Arsenalin vuoden pelaaja -palkinnon kaudella 2010-11 ja PFA:n vuoden nuoren pelaajan palkinnon Valioliigassa samana vuonna.