Harry Kanen lapsuuden tarina plus lukemattomia biografisia faktoja

Harry Kanen elämäkerta kertoo faktoja hänen lapsuuden tarinastaan, varhaiselämästä, vanhemmista – Kim Kane (äiti), Patrick Kane (isä), perhetausta, vaimo (Katie Goodland) jne.

Lisäksi kerromme sinulle faktoja Harry Kanen lapsista (Ivy Jane ja Vivienne Jane), hänen henkilökohtaisesta elämästään, elämäntavasta ja nettovarallisuudestaan jne.

Pähkinänkuoressa, tämä on koko elämänhistoria Harry Kane, jalkapalloilija, joka on tehnyt mainetta sekä seurassa että maassa.

Lifeboggerin versio Harry Kanen elämäkerrasta alkaa kertomalla merkittävistä tapahtumista hänen varhais- ja poikavuosistaan. Sen jälkeen selitämme, kuinka hänestä tuli kuuluisa jalkapalloilija.

Harry Kanen elämäkerran mukaansatempaavan luonteen herättämiseksi omaelämäkerrallasi, katso hänen varhaista elämäänsä ja nousugalleriaa. Olet kanssani samaa mieltä siitä, että tämä kuvasarja tiivistää hänen elämäntarinansa.

Kuinka Harry Kanesta tuli niin hyvä, niin nopeasti? Kaikki tietävät, että hän on ollut pelaaja, jolla on horjumaton luottamus omiin kykyihinsä.

Huolimatta vuosien aikana kertyneestä tunnustuksesta (kuten Wayne Rooney on tehnyt), ymmärrämme yhden asian.

Se. monet jalkapallofanit eivät ole lukeneet Harry Kanen koko elämäkertaa. Tästä syystä olemme vastanneet tuohon huutoon valmistellaksemme tätä tarinaa. Aloitetaan ilman pitkiä puheita.

Harry Kanen lapsuuden tarina – varhainen elämä ja perhetausta:

Biografian aluksi Harry Edward Kane syntyi 28. heinäkuuta 1993 Chingfordissa, esikaupunkialue Koillis-Lontoossa. Tämä paikka on vain viiden mailin päässä Spursin kotistadionilta, White Hart Lanelta. Hän syntyi vanhemmille nimeltä Kim (äiti) ja Patrick Kane (isä).

Hän varttui Chingfordissa veljensä Charlien rinnalla ja molemmat kävivät Chingford Foundation Schoolissa.

Harry Kane on kasvatettu irlantilaiseen elämäntapaan. Molemmat vanhemmat ovat kotoisin Galwaysta, satamakaupungista Irlannin länsirannikolla. He muuttivat juuri Lontooseen hankkimaan lapsiaan.

Striker varttui oppiessaan lontoolaisten tapoja, perinteitä, kieltä, musiikkia, taidetta ja kirjallisuutta. Hänen jalkapallokykynsä tuli luonnostaan, koska se liittyi geneettisesti hänen äitinsä perheeseen. Äskettäisessä haastattelussa Harry Said; ”Uskon, että urheilugeenini ovat peräisin äitini puolelta, vaikka aiheena onkin kuuma keskustelu Kanen taloudessa. Isä ei luultavasti pidä minun sanovani niin, mutta mielestäni isoisäni Eric äitini puolella oli varsin hyvä jalkapalloilija ja pelasi kunnollisella tasolla.”

Harry Kanen lapsuuden ikimuistoisiin hetkiin sisältyy kauniita vietettyjä hetkiä. vanhemman veljensä Charlesin kanssa.

Harryn äidin Katen mukaan “Sekä Charles että Harry ovat kuin veljiä samasta sielusta, joka jakautui kahtia ja käveli ympäriinsä neljällä jalalla.” Harry ei nähnyt Charlesia vain isoveljenään, vaan myös supersankarina.

Kuka on Katie Goodland? – Harry Kanen vaimo:

Harry Kane on ollut pitkäaikaisessa suhteessa lapsuuden rakastamansa Katie Goodlandin kanssa, jota hän rakastaa suuresti. Pariskunta näyttää olevan hyvin onnellinen yhdessä, ja Katie julkaisee usein kuvia ja videoita Instagram-tilillään Harryn kanssa, olipa kyseessä sitten heidän kotielämässään tai lomalla – ja hän on julkaissut joitain jopa Spursin peleistä.

Kane vahvisti suhteen julkisesti jo helmikuussa 2015 kertomalla Esquire-lehdelle:

“Kävimme koulua yhdessä, joten hän on nähnyt koko urani. Tietysti hän pitää sitä hieman hulluna. Luulen, että hän on jopa ollut lehdissä muutaman kerran viemässä koiria ulos.” Nyt ei ole mikään uutinen, että molemmat rakaslinnut rakastavat saada tiedotusvälineiden huomioita koiranulkoiluilla Lontoon metsäalueilla. Lisäksi molemmilla on tytär nimeltä Ivy, joka syntyi 8. tammikuuta 2017. Ivy sai niin paljon mediahuomiota isänsä väliaikaisesta poistumisesta The White Hart Lane -kadulle, joka oli määrä uudistaa.

Harry Kane uskoo, että hänen perheensä on tärkein asia maailmassa. Kolmikko muodostaa rakkauden voiman ympyrän. Hän on loistava perheenisä.

Harry Kane kertomattomia biografisia faktoja – hänen veljensä erehtyy hänestä paljon:

Se on hänen lapsuuden supersankarivanhempi veljensä nimeltä Charlie. Charlie muistuttaa hieman nuorempaa sisarustaan Harrya. Hän on vasemmalla alla olevassa kuvassa. Hän erehtyy usein häneen.

Joihinkin faneihin voi olla ärsyttävää sekoittaa Charlie ja Harry nimikirjoitusten jakamisessa.

Mutta Charlie rakastaa sitä – ja hän on jopa jakanut nimikirjoituksia. veljekseen, kun fanit, joille valehdellaan vakuuttuneita, että hän on Harry.

Itse asiassa Charlie saa täyden hyödyn siitä, että hän on jalkapallon supertähden isoveli.

Harry Kane Arsenal Story – Hän aloitti Gunnersista:

Se on yleinen pilan lähde Arsenalin ja Spursin fanien välillä, mutta keskivertoihminen ei ehkä tiedä, että Harry Kane itse asiassa aloitti ammattilaisuransa Tottenham Hotspurin katkerimmista paikallisista kilpailijoista. , Arsenal.

Kuuluisa “Harry Kane, hän on yksi omistamme” -laulut saattavat päteä nyt – Kane on Spurs läpikotaisin näinä päivinä – mutta hän oli sekä Gunnersin fani että junioripelaaja. aikoinaan.

Kun hänet havaittiin pelaavan paikallisessa seurassaan Ridgeway Roversissa, hän liittyi Arsenalin nuorisoakatemiaan kahdeksanvuotiaana vuonna 2001, mutta hänet vapautettiin vain yhden kauden jälkeen, koska heidän mielestään hän ei ollut tarpeeksi hyvä.

Hän palasi Ridgeways Roversiin kahdeksi vuodeksi, ennen kuin liittyi kaudeksi Watfordin akatemiaan, minkä jälkeen hän päätyi Spursissa. Ja loput, kuten sanotaan, on historiaa.

Harry Kane Untold Bio – Hän olisi voinut pelata Irlannin jalkapallomaajoukkueessa:

Kirjoitushetkellä Kane näkyy nyt yhtenä ensimmäisistä nimistä Englannin joukkuelistalla – ja todellakin lähes taattu Englannin joukkueen aloitus. Alkuperäinen epäonnistuminen saavuttaa mainetta huipputasolla sai hänet harkitsemaan vakavasti Irlannin tasavallassa pelaamista.

Kane oli oikeutettu pelaamaan Irlannin maajoukkueessa vuonna syntyneen isänsä kautta. Galwayssa, mutta elokuussa 2014 hän sulki pois uskollisuuden vaihtamisen sanomalla, että hän halusi murtautua Englannin seniorijoukkueeseen.

Aiemmin Irlannin entinen pomo Martin O’Neill väitti, että Kane oli osoittanut innokasta toimintaa. kiinnostunut mahdollisesta kutsusta joukkueeseensa ja edustamaan joukkuettaan.

Spurs Defense Kanen omistuksessa:

Ei ole mitään parempaa jalkapalloseuralle ja sen faneille kuin kotimainen sankari.

Huolimatta edellä mainitusta tosiasiasta, että Harry Kane edusti pienenä lapsena paikallista kilpailijaa Arsenalia, pelaajat eivät ole paljon kotikasvuisempia Tottenham Hotspur Football Clubissa kuin lahjakas hyökkääjä. Tämä tosiasia selittää syyn, miksi Spurs-fani laulaa “Harry Kane, hän on yksi omistamme” -kappaleen.

Tämä laulu kuuluu jokaisessa Spurs-ottelussa, ja se on hyvin totta, koska hän syntyi vuonna alue, tulee Tottenham-fanien perheestä, ja hän saapui Spursiin vain 11-vuotiaana.

Kane selvisi riveissä ja on muuttunut katsomossa olevasta fanista aloitushyökkääjäksi. hänen nuoruuden joukkueensa.

Tämä tekee hänestä Lilywhitesin ehdoton suosikin, ja hyökkääjä väittää, ettei hän koskaan halua lähteä.

Harry Kanen golfharrastus:

Sen lisäksi, että Harry Kane on loistava jalkapalloilija ja kauniin pelin rakastaja, hän on kiinnostunut myös monista muista urheilulajeista – mikä on selvää, jos seuraat häntä hänen Twitter-tilillään.

Hän kommentoi säännöllisesti televisioituja krikettiotteluita ja julkaisee usein kuvia golfharrastuksistaan. Lisäksi hän julkaisee ajoittain twiittejä ja kuvia itsestään, kun hän on lenkillä tai pyöräilemässä, ja hän selvästi pitää silmällä MMA:ta.

Koska hän tarjoutui vitsailemaan Twitterissä taistelemaan UFC-tähti Conor McGregoria vastaan! Luuletko, että Harry “Hurricane” Kane voisi hakkeroida sen kahdeksankulmioon?!

Harry Kane -elokuva – väitetty!

On ollut huhuja, että Englannin hyökkääjä näytteli kerran elokuvassa. Harry Kanen väitettiin näyttelevän Cole Searin pääroolia Bruce Willisin rinnalla vuoden 1999 trillerissä Kuudes aisti salanimellä Haley Joel Osment. Pienen tutkimuksen jälkeen saimme selville, että hän ei ollut se, vaan poika, joka näytti häneltä.

Harry Kanen erotuomariliiketoiminta:

Kane johtaa jalkapallotuomarioppisopimusohjelmaa erotuomareiksi pyrkivät työttömät. Monet seurat soittivat ja ovat käyttäneet erotuomaripalvelujaan tähän mennessä.

Harry Kane Untold Biography Facts – The Kielioppi:

Kane pakotti tämän nuoren Spurs-kannattajan korjaamaan merkkiään vaihtamalla “sinun” muotoon ” olet”, koska hän välittää faneistaan ja arvostaa oikean kieliopin tärkeyttä.

Kane’s In Law Jailed For Rape:

Tuleva anoppi ja sulhanen raiskasivat vieraan ihmisen puistossa vain muutama tunti ennen kuin meni naimisiin Harry Kanen raskaana olevan serkun kanssa. Derry McCann, 28, joutui 24-vuotiaan naisen “jatkuvaan ja järjestelmälliseen” hyökkäykseen kahden tunnin ajan Victoria Parkissa Hackneyssa, Itä-Lontoossa. Etsivät uskovat, että hän suunnitteli raiskaavansa toisen naisen, mutta “menetti jäljen” hänestä, joten hän tarttui mahdolliseen uhriin, kun tämä käveli kotiin ystävien kanssa vietetyn yön jälkeen tammikuun 13. päivän alussa. Raiskattuaan hänet toistuvasti, hän varasti myös tämän puhelimen ja rintaliivit, hän kertoi uhrille… uhrille: “Olet onnekas, etten kuvannut sitä”.

Muutamaa tuntia myöhemmin sarjaraiskaaja McCann meni naimisiin The Vestryssä Bromley-by-Bowissa ja julkaisi kuvia itsestään uuden vaimonsa Kerry Hoggin, 27, kanssa julkisella Facebook-sivullaan.

Kerry, jolla ei ollut aavistustakaan hyökkäyksestä ja joka on äskettäin synnyttänyt McCannin pojan, on Englannin ja Spursin serkku hyökkääjä Harry Kane.

Hänen isänsä ja äitinsä ovat sisaruksia. Hänen miehensä tuomittiin elinkautiseen vähintään yhdeksän vuoden vankeuteen.

Harry Kane David Beckhamin tarina:

Alla olevassa kuvassa pieni Harry tapaa Englannin legendan ainutlaatuisella vierailullaan Davidissa. Beckham Academy vuonna 2005. Nykyään Kane on kasvanut aikuiseksi ja lyönyt maaleja seurassaan ja maassa.

Harry Kane oli valmis seuraamaan David Beckhamin jalanjälkiä, sanoo Spurs-tähteä opettanut liikunta-opettaja. koulussa molemmat pelaajat osallistuivat. Tottenhamin maalikone Kane osallistui Chingford Foundation Schooliin, samaan kouluun, johon Beckham osallistui nuorena Pohjois-Lontoossa.

Harry Kanen elämäkerran faktoja – LifeBogger Rankings:

Tarjoamme LifeBoggerin Harry Kanen elämäkertasijoitus.