Frank Lampard

Nimi: Frank James Lampard, Jr.
Kansallisuus: Englanti
Syntymäaika ja -paikka: Syntynyt 20. kesäkuuta , 1978 Romfordissa, Englannissa
Pelipaikka: Keskikenttä
Nykyinen seura: Chelsea (Englannin Valioliiga)
Seuraura:> 1994-2001 West Ham United – 148 sovellusta, 24 maalia
1995-1996 Swansea City (laina) – 9 sovellusta, 1 maali
2001 – nykyinen Chelsea

Kansainvälinen ura: 1999 – nykypäivää – Englanti

Tietoja Frank Lampardista:
Frank Lampard syntyi Englannissa 20. kesäkuuta 1978 perheeseen, jolla on vakiintunut jalkapallohistoria. Hänen isänsä Frank Lampard oli entinen Englannin laitapuolustaja ja kaksinkertainen FA Cupin voittaja West Ham Unitedissa, ja hän on Portsmouthin nykyisen managerin Harry Redknappin veljenpoika. Frank Lampard pelaa tällä hetkellä keskikentällä Chelseassa ja on tunnettu taidostaan. hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Hänen hyökkäystaitonsa tekee hänestä tuotteliaan maalintekijän sekä seuralle että maalle, ja hänen voimakkaat kaukolaukauksensa iskevät pelkoa maalivahtien sydämiin.

Lampard aloitti jalkapallouransa West Ham Unitedissa osana joukkuetta. heidän nuorisojärjestelmänsä ja allekirjoittivat sopimuksen ammattilaisena heinäkuussa 1995. Lampard debytoi West Hamissa 31. tammikuuta 1996, mutta murtunut jalka syrjäytti hänet kauden aikana. Kausi 1998-1999 oli Lampardille menestyksekäs, kun hän vahvisti paikkansa vakiopelaajana West Ham -joukkueessa. Lampard yhdessä muiden pelaajien, kuten Joe Colen, Michael Carrickin ja Rio Ferdinandin kanssa olivat sysäyksenä West Hamin elpymiselle. Mutta kun hänen setänsä Harry Redknapp erosi seurasta, Lampard liittyi Chelseaan 11 miljoonan punnan summalla.

Chelseaan saapumisestaan lähtien Lampard on kukoistanut pelaajana ja tehnyt keskikentän roolista omakseen, ja hänestä tuli laajalti tunnustettu. Euroopan huippupelaajista. Hänen edistymisensä on edelleen tehnyt vaikutuksen, ja vuonna 2005 hänet äänestettiin kahdesti Ronaldinhon toiseksi sekä Euroopan vuoden jalkapalloilijaksi että FIFA:n vuoden pelaajaksi. Kun John Terry kärsi selkävamman kaudella 2006-2007, Lampard vietti suuren osan kampanjasta kapteenina todistaen, että hän oli vahvistanut asemaansa kiinteänä osana joukkuetta. Lampardilla on myös kunnia olla Chelsean historian paras keskikenttäpelaaja, joka tuhosi Dennis Wisen 76 maalin ennätyksen.

Lampard pelasi ensimmäisen ottelunsa Englannin maajoukkueessa 10. lokakuuta 1999, ja kun Paul Scholes jäi eläkkeelle, hänestä tuli tiukka ottelu maajoukkueessa ja teki viisi maalia Englannin MM-karsintaottelussa. Lampard kuului Englannin joukkueeseen, joka meni vuoden 2006 jalkapallon MM-kisoihin, mutta hän ei onnistunut vakuuttamaan turnauksessa, mistä keskusteltiin ja keskusteltiin laajasti Englannin mediassa. Lampardia pidetään laajalti yhtenä Englannin parhaista kotona kasvatetuista pelaajista, ja hän on onnistunut vakiinnuttamaan itsensä tunnetuksi nimeksi, jota Englannin ja Chelsea-fanit eivät unohda.