Fernando Torres

Tietotiedosto…
Koko nimi – Fernando José Torres Sanz
Syntymäaika – 20. maaliskuuta 1984 (ikä 28 vuotta) )
Syntymäpaikka – Fuenlabrada, Madrid, Espanja
Korkeus – 1,83 m (6ft.0in)
Pelipaikka – Hyökkääjä
Paino – 78 kg
Puoliso – Olalla Dominguez Liste
Palkka – 9,1 miljoonaa puntaa
Lapset – Nora Torres, Leo Torres
Sisarukset – Israel Torres, Maria Paz Torres

Nuori ura…
> Fuenlabradassa Madridin yhteisössä syntynyt Torres kiinnostui jalkapallosta jo lapsena ja liittyi ensimmäiseen joukkueeseensa, Parque 84:ään, viisivuotiaana. Hänen isänsä José Torres työskenteli Torresen lapsuudessa, ja hänen äitinsä Flori Sanz matkusti päivittäin hänen kanssaan harjoituksiin. Hänen isoisänsä ei ollut intohimoinen jalkapallofani, mutta hän oli ylpeä Atlético Madridin kannattajana, ja Torres peri rakkautensa seuraon.

Torres aloitti jalkapallon maalivahtina, missä hänen veljensä pelasi. Seitsemänvuotiaana hän kuitenkin alkoi pelata säännöllisesti hyökkääjänä sisäliigassa naapuriseuran Mario’s Hollandissa käyttäen inspiraationa animen Captain Tsubasa hahmoja. Kolme vuotta myöhemmin, 10-vuotiaana, hän eteni 11-joukkueen joukkueeseen, Rayo 13:een. Hän teki kauden aikana 55 maalia ja oli yksi kolmesta Rayo 13 -pelaajasta, jotka ansaitsivat kokeen Atleticossa. Hän teki vaikutuksen partioihin ja liittyi seuran nuorisoon. järjestelmä 11-vuotiaana vuonna 1995.

Henkilökohtainen elämä…
Torresin vanhemmat ovat José ja Flori, ja hänellä on kaksi vanhempaa sisarusta, Israel (syntynyt 1977) ja Maria Paz (s. 1976). Hän meni naimisiin Olalla Domínguez Listen kanssa, jonka kanssa hän oli ollut suhteessa vuodesta 2001, 27. toukokuuta 2009 yksityisessä seremoniassa vain kahden vieraan kanssa paikallisessa
kaupungintalossa El Escorialissa Madridissa. He olivat olleet esillä kahdeksan vuoden ajan, ja heidän uskotaan tavanneensa Galician merenrantakaupungissa Estordessa, jossa Torres meni joka vuosi perhelomalle paetakseen Espanjan pääkaupungista. Pariskunnalla on kaksi lasta, tytär Nora, joka syntyi 8. heinäkuuta 2009 sairaalassa La Rosaleda, Santiago de Compostelassa, ja poika, Leo, syntyi 6. joulukuuta 2010 Liverpoolin naistensairaalassa, Torresilta puuttuessa ottelu Astonia vastaan. Villa Anfieldissä.

Vuonna 2009 kerrottiin, että Torresilla on 14 miljoonan punnan omaisuus. Hän esiintyy espanjalaisen pop-rock-yhtyeen El Canto del Locon videossa ”Ya Nada Volverá A Ser Como Antes”, jonka laulajalla Dani Martínilla on vahva ystävyys jalkapalloilijan kanssa. Hän esiintyy cameo-esiintymisessä vuoden 2005 komediaelokuvassa Torrente 3: El Protector. Vuonna 2009 hän julkaisi omaelämäkerran nimeltä Torres: El Niño: My Story.