Pierre-Emerick Aubameyang Bio, Faktat, Lapsuus, Ura, Nettovarallisuus, Elämä

Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang (s. 18. kesäkuuta 1989) on ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa EPL-seura Arsenalissa sekä Gabonin maajoukkueessa. Hän pelaa hyökkääjänä ja on molempien joukkueiden kapteeni. Hänet tunnetaan uskomattomasta tahdistaan, ketteryydestään, vakaasta pelistään, ja useat jalkapalloalan ammattilaiset ja fanit pitävät häntä yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä. Tässä Pierre-Emerick Aubameyangin elämäkerrassa faktoja, lapsuutta, uraa, nettovarallisuutta ja henkilökohtaista elämää katsomme entiseen afrikkalaiseen vuoden pelaajaan, joka on edelleen valloittanut fanien sydämet ja mielet Englannissa.

Aubameyang on yksi lukuisista afrikkalaisista tähdistä, jotka edelleen jännittävät faneja Englannin Valioliigassa. Englannin liigassa on kokeneita pelaajia monenlaisista taustoista, erityisesti afrikkalaisista. Afrikkalaisten pelaajien määrä, jotka ovat edelleen dominoineet yhdessä Euroopan arvostetuista liigaista, on jatkanut kasvuaan viime vuosina.

Pierre-Emerick Aubameyangin elämäkerta Faktat, ikä, pikatiedot

strong>
Tässä on joitain nopeita faktoja, jotka sinun on tiedettävä gabonilaisesta ammattilaisjalkapalloilijasta.

Koko nimi: Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang
Lempinimi: N/A
Syntymä: 18. kesäkuuta 1989 (ikä 33)
Syntymäpaikka: Laval, Ranska
Kansallisuus: Gabonilainen, espanja, ranska
Ammatti: Jalkapalloilija
Nykyinen joukkue: Arsenal FC
Pelipaidan numero: #14
Pelipaikka: Hyökkääjä
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa
Paino:> 80 kg
Vahva jalka: oikeaoikea
Vanhemmat: Pierre Aubameyang (isä);
Margarita Aubameyang (äiti)
> Kumppani / puoliso: Alysha Behague
Lapset: Curtys Aubameyang (poika);
Pierre Aubameyang (poika)
Nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria USD
horoskooppimerkki: Kaksoset

Pierre-Emerick Aubameyangin lapsuus ja varhainen elämä

Pierre -Emerick Emiliano François Aubameyang syntyi 18. kesäkuuta 1989 Ranskan Lavalin kaupungissa isälleen Pierre Aubameyangille ja äidilleen Margarita Aubameyangille.

Nuori Aubameyang kiinnostui urheilusta pienestä pitäen, joskus jopa matkimalla ottelun kommentteja. Hänen kiinnostuksensa jalkapalloon sai edelleen hänen isänsä, joka on entinen gabonilainen jalkapalloilija, mutta työskenteli jalkapallopartiomiehenä Milanossa. Kun Aubameyang liittyi nuorisoakatemiaan, hänellä oli etuoikeus pelata AC Milanin nuorisojoukkueessa avajaisissa Champions Youth Cupissa, jossa hän pelasi vaikuttavasti ja kiinnitti useiden jalkapallopartiolaisten huomion.

Pierre-Emerick Aubameyangin profiili, ammattiura ja palkinnot
AC Milan (2008–2011)
Dijon FCO (laina 2008–2009)
Hänen urotyönsä jälkeen Champions Youthin avajaisissa Cup, Aubameyang lähetettiin lainalle Dijon FCO:lle kaudeksi 2008/09. Dijonissa Aubameyang teki vaikuttavan suorituksen ja ansaitsi paikan World Soccer Magazine -lehden kesänumeron lahjakkuuksien etsijäosastossa.

Lille OSC (laina 2009–2010)
Seuraavalla kaudella Aubameyang oli jälleen muuttamassa Lilleen, jossa hän pelasi lainalla. Vaikka hänen suorituksensa katsottiin olevan heikompi kuin edellisellä kaudella, Aubameyang pelasi menestyksekkäästi Ligue 1 -seurassa.

AS Monaco FC (laina 2010–2011)
Aubameyangin lainakausi jatkui Kaudella 2010/11 hänet siirrettiin lainalle ranskalaiseen Monacoon. Aubameyangin aika Monacossa lyheni, kun hän vietti vain kuusi kuukautta seurassa, ennen kuin hän oli matkalla jälleen Saint-Étienneen.

AS Saint-Étienne (2011–2013)
Saavuttuaan Saint-Étienneen lainalle tammikuussa 2011 Aubameyang allekirjoitti seuran kanssa pysyvän sopimuksen joulukuussa 2011. Hänestä tuli joukkueelle korvaamaton voimavara maalinteossa ja hyökkäämisessä. Ensimmäisellä kaudellaan allekirjoitettuna pelaajana Saint-Étiennessa Aubameyang oli Liguen 1 maalin kärjessä. Kaudella 2012/13 hän voitti ensimmäisen pokaalinsa, vuoden 2013 Coupe de la Liguen. Hän sijoittui myös toiseksi Ibrahimovicin jälkeen Ligue 1:n maalitaulukossa. Hänen suorituksensa sillä kaudella sai laajaa tunnustusta, sillä hän esiintyi Ligue 1:n vuoden joukkueessa ja hänet valittiin Ligue 1:n Afrikan vuoden pelaajaksi.

Borussia Dortmund (2013–2018)
Menestyksellisen Saint-Étiennen kauden jälkeen Aubameyang siirtyi Bundesliigaan, Borussia Dortmundiin. Hän teki seuran kanssa viiden vuoden sopimuksen julkistamattomalla hinnalla. Hän debytoi uudessa joukkueessaan DFL-Supercupissa heinäkuussa 2013 liigakilpailijaa Bayern Müncheniä vastaan. Hänestä tuli ensimmäinen Gabonilainen International, joka pelasi Bundesliigassa tehdessään debyyttinsä elokuussa 2013. Aubameyang päätti ensimmäisen kautensa Borussia Dortmundissa 16 maalilla kaikissa kilpailuissa ja DFL-Supercup-palkinnolla.

Hänen toinen kautensa. Borussia Dortmundissa oli jännittävä ottelu Aubameyangille, kun hän voitti toisen DFL-Supercup-turnauksensa ja avusti molemmissa maalissa, jotka auttoivat Dortmundia sinetöimään voiton. Hän päätti toisen kautensa Dortmundissa tehden 25 maalia 46 ottelussa. Heinäkuussa 2015 Aubameyang allekirjoitti jatkosopimuksen Dortmundin kanssa, jonka myötä hän pysyy seurassa vuoteen 2020 asti. Hän teki Bundesliigan historiaa tullessaan ensimmäisenä pelaajana, joka on tehnyt maalin joukkueensa kuudessa avausottelussa. Ennätys jatkui hänen 8. ottelunsa asti. Hän päätti kolmannen kautensa Dortmundissa 25 liigamaalilla, mikä teki hänestä toiseksi parhaan maalintekijän Bundesliigassa.

Neljännellä kaudellaan Dortmundissa Aubameyang oli jo päässyt vauhtiin ja oli hyvässä kunnossa. Hänen tulinen esityksensä kaudella 2016/17 teki hänestä korkeimman maalintekijän. Hän teki myös voittomaalin, joka auttoi Dortmundia saavuttamaan DFB-Pokalin.

Arsenal (2018–päivämäärä)
Tammikuun 2018 siirtoikkunan aikana Aubameyang siirtyi EPL-joukkueeseen Arsenal 56 miljoonaa puntaa. Hän teki debyyttinsä uudessa joukkueessaan EPL:ssä Iverin Evertonin 5-1-voitossa. Debyyttikautensa lopussa Arsenalissa hän teki 10 maalia 13 EPL-ottelussa. Hän aloitti kauden 2018/19 3-2-voitolla Cardiff Citystä. Aubameyang jatkoi vaikuttavassa kunnossa koko kauden ja sijoittui liigan kärkeen maalinteossa. Hän sai kultaisen saappaan saavutuksestaan, mutta hänen täytyi jakaa palkinto Liverpoolin Sadio Manin ja Mohammed Salahin kanssa, kun he sijoittuivat maalitaulukon ykkössijalle.

Arsenalin ensimmäisen ottelun aikana. kauden 2019/20 pelin Aubameyang teki joukkueen ensimmäisen maalin 1-0-voitossa Newcastle Unitedia vastaan. Hän nappasi kauden ensimmäisen eurooppamaalinsa vieraspelissä Eintracht Frankfurtia vastaan Euroopan liigassa.

Pierre-Emerick Aubameyangin kansainvälinen ura
Huolimatta vaatimuksista Aubameyang pelatakseen Gabonin maajoukkueessa, hän päätti pelata Ranskan U-21-joukkueessa. Hän kuitenkin jatkoi pelaamista Gabonissa maaliskuussa 2009, koska hänen isänsä pelasi kerran joukkueessa. Aubameyang on pelannut Gabonissa vuoden 2012 Afrikan kansakuntien cupissa, Lontoon 2012 kesäolympialaisissa, 2014 FIFA:n MM-karsinnoissa ja vuoden 2015 Afrikan kansakuntien Cupissa.

Pierre-Emerick Aubameyangin vaimo ja henkilökohtainen elämä
Aubameyang on naimisissa Alysha Behaguen kanssa, jonka hän tapasi ollessaan Saint-Étiennessa. Heillä molemmilla on kaksi lasta, Curtys, joka syntyi vuonna 2011, ja Pierre, joka syntyi vuonna 2016.

Pierre-Emerick Aubameyangin perhe-elämä
Aubameyangilla on kaksi sisarusta , Catilina Aubameyang, joka on Aubameyangin velipuoli ja hänen eläkkeellä oleva jalkapalloilija. Hänen toinen veljensä Willy Aubameyang on aktiivinen jalkapalloilija, joka pelaa Gabonin maajoukkueessa. Aubameyangin isä on entinen jalkapalloilija.

Pierre-Emerick Aubameyangin nettovarallisuus ja palkka
Aubameyangin nettovarallisuus on 12 miljoonaa puntaa (noin 15 miljoonaa USD) ja hän saa kuukausipalkka 9 360 000 puntaa. Hänen nettovarallisuutensa kasvaa hyväksymissopimuksilla.

Facts Check
SportyTell.comissa pyrimme oikeudenmukaisuuteen ja tarkkuuteen.

Jos sinulla on Jos olet huolissasi jostakin, joka ei näytä oikealta tässä Pierre-Emerick Aubameyangin elämäkerrassa, Faktat, Lapsuus, Ura, Nettovarallisuus, Elämä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.